Bütçe
3.300 TL
Peki A9 Ultra ile RAWM ER21 pro kıyaslarsak, A9 Ultra tercihiyle bişey kaybeder miyim?
Hangisini tercih ederseniz edin, üzmez. A9 Ultra'nın malzeme kalitesi gayet iyi.
Pro yerine onu alırsam ortalama bir kullanıcı olarak gerçekten gündelik hayatıma ne etkisi olur?
Daha stabil, daha verimli, daha garanti bir MCU kullanmış olursunuz. Nordic'te sorun yaşamazsınız kolay kolay. Mouse'de en önemli parça MCU'dur.

Hala Rampage Zenith pro almanız tarafındayım.

Hangisini tercih ederseniz edin, üzmez. A9 Ultra'nın malzeme kalitesi gayet iyi.

Daha stabil, daha verimli, daha garanti bir MCU kullanmış olursunuz. Nordic'te sorun yaşamazsınız kolay kolay. Mouse'de en önemli parça MCU'dur.

Hala Rampage Zenith pro almanız tarafındayım.
Zenith pro listeme tekrar girdi hocam biraz dar hissettirse de yarın mağazada tekrar deneyeceğim. A7 Ultra ile A9 Ultra kıyaslarsanız peki? Realtek mcu var ama sorunsuz dendiğini gördüm. arada 600-700 tl fark var, shape birebir aynı. switchler ve sensör de aynı. o yüzden realtek sorunsuz ise a7 ultra da alınabilir gibi

Zenith pro listeme tekrar girdi hocam biraz dar hissettirse de yarın mağazada tekrar deneyeceğim. A7 Ultra ile A9 Ultra kıyaslarsanız peki? Realtek mcu var ama sorunsuz dendiğini gördüm. arada 600-700 tl fark var, shape birebir aynı. switchler ve sensör de aynı. o yüzden realtek sorunsuz ise a7 ultra da alınabilir gibi
A9 Ultra'nın malzeme kalitesi biraz daha iyi. Her zaman Nordic alma taraftarıyım, bir mouseye 3.000 TL civarı para verilecekse Nordic MCU olmalı.

A9 Ultra'nın malzeme kalitesi biraz daha iyi. Her zaman Nordic alma taraftarıyım, bir mouseye 3.000 TL civarı para verilecekse Nordic MCU olmalı.
hocam peki son olarak amazon tr garantili sıfır bir deathadder v3 pro mu tercih ederdiniz yani sorun yaşarsam kesin olarak çözüm vaat ediyorlar yoksa wraith'ten a9 ultra mı

kronik ama sorunu olduğunda %100 çözecek bir garanti vs ama sorunsuz ama sorunu olursa çözme ihtimali %50/50 olan bir garanti kapışması var o zaman ortada
3 ayda bir garantiye gönderip mousesiz kalmayı okeyliyorsanız V3 Pro alın o zaman ne diyeyim.

%50/50 garanti bir durumu yok. Kimden duydunuz bunları bilmiyorum. Kaç tane arkadaşım Wraith'e servise gönderdi hepsi memnun.