3.5 sene önce yıldızların altında ben

Makaleler
26
Yer
TR
Gece ve yıldız aşkım sorgulanamaz :p

1000232419.webp

1000232420.webp

Bu gökyüzü fotoğrafları için bence ayrı bi konu açsanız, ekipmanları ve kullandığınız uygulamalardan tutun, yaptığınız ayarlara kadar detaylı şekilde anlatsanız bütün forum için yararlı olur diye düşünüyorum 🤭

YouTube üzerinden ve diğer başka yerlerde türkçe bir içerik bile yok bu konu hakkında detaylı. Derli toplu şekilde anlatabilirseniz hoş olur bence 🕺🏻

Bu gökyüzü fotoğrafları için bence ayrı bi konu açsanız, ekipmanları ve kullandığınız uygulamalardan tutun, yaptığınız ayarlara kadar detaylı şekilde anlatsanız bütün forum için yararlı olur diye düşünüyorum 🤭

YouTube üzerinden ve diğer başka yerlerde türkçe bir içerik bile yok bu konu hakkında detaylı. Derli toplu şekilde anlatabilirseniz hoş olur bence 🕺🏻

Bunları ben de düşünüyorum hocam lakin şu an köydeyim dolayısıyla evimden uzaktayım, PC de yanımda degil. Zaten köydeyim diye, ışık kirliligi az oldugu icin bunlari cekebiliyorum. Yine de bir ara birkaç kayit alip arşive atarim, eve döndüğümde bir seyler hazırlarım.

Ben bu işi amatör yapıyorum ekipmanlarim yildiz çekme öncelikli degil. Düşük diyafram, 12mm-14mm bir lens alırsam o zaman daha ciddi yaparım belki.

Yeni konular

Geri
Yukarı Alt