Sıvı soğutma şart mı? Kule tipi daha sağlıklı olacaktır bence.Elimde AMD Ryzen 7 5700X işlemci var lakin nasıl bir sıvı soğutma tercih etmeliyim bilemiyorum.
Kasa modelim: Enermax StarryFort SF70H
Şimdiden iyi forumlar!
Elimde AMD Ryzen 7 5700X işlemci var lakin nasıl bir sıvı soğutma tercih etmeliyim bilemiyorum.
Kasa modelim: Enermax StarryFort SF70H
Şimdiden iyi forumlar!
www.enostech.com
360mm üst panele sığar mı acaba emin olamadım.Bu soğutucuyu artık bilmeyen yoktur diye düşünüyorum. F/P kralı.
![]()
Ocypus Delta L36 Siyah ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu
Ocypus Delta L36 Siyah ARGB V2 360 mm Intel(1700p/1851p)-AMD Uyumlu Sıvı Soğutucu fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
![]()
Ocypus Delta L36 White ARGB V2 Review: Low Price with High Performance - EnosTech.com
The Delta L36 features a unique RGB lit pump to offer efficient cooling while remaining aesthetically pleasing.www.enostech.com
- İsimbulamajim
- 360 delta sıvı sıvı soğutucu soğutucu
- Forum: Sonlanan İndirim ve Kampanyalar
IPS ekranlı bir soğutucu için mükemmel fiyat. Kendi yazılımı üzerinden GIF ekleyebiliyorsunuz. Soğutma olarak da gayet güzel bir model.
![]()
Ocypus Sigma L36 BK ARGB Review
The Ocypus Sigma L36 BK ARGB is a 360 mm AIO cooler that delivers eye-catching aesthetics with dependable performance. It's customizable 2.4-inch IPS display is simple to setup using lightweight software. With a five-year warranty, it ends up being a compelling option that is worth a closer look.www.techpowerup.com
- İsimbulamajim
- ips sigma soğutucu
- Forum: Sonlanan İndirim ve Kampanyalar
üst panele sığması önemli değil ama öndeki fanları üste taşısam bana yeterince airflow sağlar mı?