3.500-4.500 TL arası bütçeye kablosuz oyuncu kulaklığı önerisi

Bütçe
3.500-4.500 TL

Airdae

Çalışkan
Bütçem 3.500-4.500 TL civarında. Mümkünse kablosuz kulaklık almak istiyorum. Şu anki Quantum 350 kulaklığımda cızırtı problemi olduğu için değiştirmek istiyorum. Surround özelliği olursa çok iyi olur.

Açtığınız konuyu gördüm. Ben 2. el 7 ay kullanılmış Quantum 350 aldım hocam yağ gibi akıyor çok iyi çalışıyor memnunum. Sizinki üretim hatası olabilir. Garantiye gönderin derim. İstemezseniz de MCHOSE V9 Pro alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu kulaklığı abim kullanıyordu. Ben de memnun kaldığım için almak istedim ama abimin kulaklığında da sadece COD WW2'de cızırtı yapıyordu, diğer oyunları denemedim. Bu kulaklıkta da RDR2'de cızırtı yapıyor. Yapmam gereken bir ayar varsa bilmiyorum, çok sinir bozucu.

Ben özel bir ayar yapmadım, iyi çalışıyor. Büyük ihtimalle üretim hatasıdır. İsterseniz garantiye yollayın, istemezseniz dediğim MCHOSE V9 Pro modelini öneririm, güzel kulaklık.

Dip ses sorunu mevcut.
C II Core Wireless veya Parolapara+Iyzico kampanyalarını birleştirip HS80 Wireless bakabilirsiniz.
Cloud II Core kötü bir kulaklık, alanların çoğu memnun değil. Ayrıca boyutunun küçük ve mikrofon kalitesinin kötü olması dışında ses sorunu da var. Cloud II kötü, Cloud II Core ise daha düşük hali yani daha da kötü. HS80'de ise default sesi az diye biliyorum onun dışında pek sıkıntısını görmedim açıkçası ama daha iyi alternatifleri var.

HS80'den daha iyi alternatif sunar mısın?

HS80'den daha iyi alternatif sunar mısın?

Corsair Void RGB Elite Wireless alınabilir dip ses sorununun çözümleri internette var yapılışları da kolay bence iyi bir kulaklık. HS80'de alınabilir şimdi baktım da bu bütçede gayet alınabilir duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…