Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.500-4.500 TL
- Makaleler
- 1
Açtığınız konuyu gördüm. Ben 2. el 7 ay kullanılmış Quantum 350 aldım hocam yağ gibi akıyor çok iyi çalışıyor memnunum. Sizinki üretim hatası olabilir. Garantiye gönderin derim. İstemezseniz de MCHOSE V9 Pro alabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bu kulaklığı abim kullanıyordu. Ben de memnun kaldığım için almak istedim ama abimin kulaklığında da sadece COD WW2'de cızırtı yapıyordu, diğer oyunları denemedim. Bu kulaklıkta da RDR2'de cızırtı yapıyor. Yapmam gereken bir ayar varsa bilmiyorum, çok sinir bozucu.Açtığınız konuyu gördüm. Ben 2. el 7 ay kullanılmış Quantum 350 aldım hocam yağ gibi akıyor çok iyi çalışıyor memnunum. Sizinki üretim hatası olabilir. Garantiye gönderin derim. İstemezseniz de MCHOSE V9 Pro alabilirsiniz.
- Makaleler
- 1
Ben özel bir ayar yapmadım, iyi çalışıyor. Büyük ihtimalle üretim hatasıdır. İsterseniz garantiye yollayın, istemezseniz dediğim MCHOSE V9 Pro modelini öneririm, güzel kulaklık.Hocam bu kulaklığı abim kullanıyordu. Ben de memnun kaldığım için almak istedim ama abimin kulaklığında da sadece COD WW2'de cızırtı yapıyordu, diğer oyunları denemedim. Bu kulaklıkta da RDR2'de cızırtı yapıyor. Yapmam gereken bir ayar varsa bilmiyorum, çok sinir bozucu.
toolateforeveything
Çalışkan
Corsair Void RGB Elite Wireless alabilirsiniz. Birkaç tanıdığımda var, gayet memnunlar. Surround özelliği var diye biliyorum. Bütçenize de uygun, linki bırakıyorum.
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,613408677.html
https://www.akakce.com/kulaklik/en-...ofonlu-oyuncu-kulakligi-fiyati,613408677.html
SF26
Üstün
Dip ses sorunu mevcut. Cloud II Core Wireless veya Parolapara + İyzico kampanyalarını birleştirip HS80 Wireless bakabilirsiniz.Corsair Void RGB Elite Wireless alabilirsiniz. Birkaç tanıdığımda var, gayet memnunlar. Surround özelliği var diye biliyorum. Bütçenize de uygun, linki bırakıyorum.
toolateforeveything
Çalışkan
Cloud II Core kötü bir kulaklık, alanların çoğu memnun değil. Ayrıca boyutunun küçük ve mikrofon kalitesinin kötü olması dışında ses sorunu da var. Cloud II kötü, Cloud II Core ise daha düşük hali yani daha da kötü. HS80'de ise default sesi az diye biliyorum onun dışında pek sıkıntısını görmedim açıkçası ama daha iyi alternatifleri var.Dip ses sorunu mevcut.
C II Core Wireless veya Parolapara+Iyzico kampanyalarını birleştirip HS80 Wireless bakabilirsiniz.
SF26
Üstün
HS80'den daha iyi alternatif sunar mısın?Cloud II Core kötü bir kulaklık, alanların çoğu memnun değil. Ayrıca boyutunun küçük ve mikrofon kalitesinin kötü olması dışında ses sorunu da var. Cloud II kötü, Cloud II Core ise daha düşük hali yani daha da kötü. HS80'de ise default sesi az diye biliyorum onun dışında pek sıkıntısını görmedim açıkçası ama daha iyi alternatifleri var.
toolateforeveything
Çalışkan
Corsair Void RGB Elite Wireless alınabilir dip ses sorununun çözümleri internette var yapılışları da kolay bence iyi bir kulaklık. HS80'de alınabilir şimdi baktım da bu bütçede gayet alınabilir duruyor.
Yeni konular
-
-
Wraith Esports Firmasından alışveriş yapar mısınız?
- Telefonunu Çıkra
-
-
-
-
-