Bütçe
4.500 TL
Aklımdaydı yazmak ama dışarıda olduğum için yazamadım, etiketlemenize gerek yoktu :D

Modeller arasında sadece batarya değil, oldukça ciddi donanım ve yapı farkları var. Örnek vermek gerekirse; Cyclon'e 2'de TMR analoglar kullanılıyor. ABXY tuşları mikro Switch yapısında, yani aynı mouse tıklaması gibi çok daha tok ve tatmin edici bir hissiyat veriyor. Ayrıca arkasında istediğiniz gibi atama yapabileceğiniz 2 adet ekstra tuş mevcut. Özellikle terleme ve konfor arayışınız için belirteyim, Cyclon'e 2'nin yüzeyinde elden kaymayı engelleyen dokulu bir yapı var. Batarya kapasitesi ise 860 mAh.

Super Nova ise daha çok orta segment bir kol. 1200 mAh ile serideki en büyük bataryaya sahip ancak tuşları mikro Switch yapısında değil. Genel malzeme kalitesi Cyclon'e 2 kadar üst düzey olmasa da hala oldukça başarılı bir gamepad.

Nova 2 Lite ise tamamen fiyat/performans (F/P) odaklı üretilmiş bir cihaz. Düz plastik bir yapıya sahip ve 600 mAh ile serideki en küçük bataryayı barındırıyor. Ancak iş görüyor mu, kesinlikle görüyor.

Yine de elinizin terlediğini ve konfora önem verdiğinizi göz önüne alırsak, hem tuş hissiyatı hem de kaymaz dokusuyla sizin için en mantıklı tercih kesinlikle Cyclon'e 2 olacaktır.

Kusura bakmayın :) tamamdır o halde konuyu çözülmüş olarak kapatıyorum. Cyclon'e 2'yi fiyat takibine aldım. Kısa zamanda takip edeceğim indirim olmaz ise mevcut fiyatından taksitli alırım artık. Detaylı bilgileriniz için size ayrıca ve tüm üstatlara teşekkür ederim. ''Çözüldü''

Son düzenleme:
Kusura bakmayın :) tamamdır o halde konuyu çözülmüş olarak kapatıyorum. Cyclon'e 2'yi fiyat takibine aldım. Kısa zamanda takip edeceğim indirim olmaz ise mevcut fiyatından taksitli alırım artık. Detaylı bilgileriniz için size ayrıca ve tüm üstatlara teşekkür ederim. ''Çözüldü''
Haftada 1-2 gün kullanmak için Cyclone 2 bence gereksiz masraf hocam. Sizin kullanıcı tipine Gamepower Force'da yeterli gelecektir. Bunun diğer klonu EasySMX X15'i kardeşim 2 yıla yakın kullandı tık demedi. Hem de hayatsız gibi Fifa oynadığı halde :D Cyclone 2 size deneyim olarak fazladan ne katacaktır orası şüpheli.​

Mal saglam bu arada. Steam Deck'ten biliyorum cunku cok ele oturan cinsten. Ve touchpadleri muhtemelen dehset kaliteli ve Steam ile felaket fonksiyonel hale geliyor. Ucube deme sebebini analamdim zira oldukca da ergonomik oluyor.
Tipinden dolayı ucube. Fifa oynayacak adam onunla kafayı yer. Yalnızca PC'de kullanılan bir gamepad için 2 trackpad gereksiz. Elimin altında mouse var niye trackpadle işkence çekeyim.

Tipinden dolayı ucube. Fifa oynayacak adam onunla kafayı yer. Yalnızca PC'de kullanılan bir gamepad için 2 trackpad gereksiz. Elimin altında mouse var niye trackpadle işkence çekeyim.
Yaslanarak oyun oynuyorsan mouse'a erişmiyorsub.

Trackpad kullanmadığın içn hiçbir fikrin yok, ne kadar tartışsak anlamsız. Fazlasıyla kaliteliler ve fonksiyoneller.

Tipi de iyi.

Ben olsam Steam Controller 2'yi degerlendirirdim. Yurt disina erisiminiz varsa tabi.
Maalesef yurt dışın erişimim yok. Tanıdık var ama yaşlı insanlar uğraşmazlar getirmek için.
Haftada 1-2 gün kullanmak için Cyclone 2 bence gereksiz masraf hocam. Sizin kullanıcı tipine Gamepower Force'da yeterli gelecektir. Bunun diğer klonu EasySMX X15'i kardeşim 2 yıla yakın kullandı tık demedi. Hem de hayatsız gibi Fifa oynadığı halde :D Cyclone 2 size deneyim olarak fazladan ne katacaktır orası şüpheli.​

Tavsiyenize saygı duyarım ama kaplama kalitesi de iyiyse düşünebilirim. Cyclone 2 hala indirime girmedi hala bekliyorum. Ucuza kaçmak istemiyorum açıkçası ama kaplama kalitesi ve malzeme kalitesi iyiyse 2. kol olarak düşünebilirim.

Yarış oyunlarını da haftada 1 girip arkada müzikle gezinti yapmak için. Tamamen kafa dağıtmak amaçlı ama önceliğim FIFA ve hikayeli oyunlar olacaktır. Eğer bu önerdiğiniz kol uygunsa alıp geçeyim üstat.
Sadece bunları ariyorsaniz elbette çok bütçe cikmaniza gerek yok, 1500-1600 bandinda da güzel gamepadler var. Sizin karariniz, yari fiyatina yani.

Sadece bunları ariyorsaniz elbette çok bütçe cikmaniza gerek yok, 1500-1600 bandinda da güzel gamepadler var. Sizin karariniz, yari fiyatina yani.
Evet sadece bu kadar hikayeli oyunlar ve ara sıra FİFA kariyerine gireceğim. Hatta bazen eşimle Split Fiction, A Way Out tarzı oyunlar da oynarız yani profesyonel bir beklentim yok, eğer Gamepower veya bu bütçelerdeki farklı gamepadler işimi görecekse 2 adet alabilirim. Öneriniz varsa bekliyorum. @Diavelin üstat geçen yıl yine böyle bir konuya cevap olarak BBW Aether de önermişti bütçe varsa diye. Gameforce ile BBW arasında 200 TL fark var bu farka değecekse ve taksit seçeneği varsa BBW'yi alabilirim. Cyclone 2 3875 TL hala 3.2-3.3 civarlarına düşmesini bekliyordum ama araştırma yaptıkça kafa karışıyor. Kısacası 4-4.5K'ya 2 adet kol alabiliyorsam Cyclone 2'den vazgeçebilirim.

Son düzenleme: