3.500-4.500 TL bütçe ile Stick Drift sorunu olmayan Gamepad önerileri

Bütçe
4.500 TL

Kusura bakmayın tamamdır o halde konuyu çözülmüş olarak kapatıyorum. Cyclon'e 2'yi fiyat takibine aldım. Kısa zamanda takip edeceğim indirim olmaz ise mevcut fiyatından taksitli alırım artık. Detaylı bilgileriniz için size ayrıca ve tüm üstatlara teşekkür ederim. ''Çözüldü''

Son düzenleme:
Haftada 1-2 gün kullanmak için Cyclone 2 bence gereksiz masraf hocam. Sizin kullanıcı tipine Gamepower Force'da yeterli gelecektir. Bunun diğer klonu EasySMX X15'i kardeşim 2 yıla yakın kullandı tık demedi. Hem de hayatsız gibi Fifa oynadığı halde Cyclone 2 size deneyim olarak fazladan ne katacaktır orası şüpheli.​

Ben olsam Steam Controller 2'yi degerlendirirdim. Yurt disina erisiminiz varsa tabi.

Tam anlamıyla bir ucube
Mal saglam bu arada. Steam Deck'ten biliyorum cunku cok ele oturan cinsten. Ve touchpadleri muhtemelen dehset kaliteli ve Steam ile felaket fonksiyonel hale geliyor. Ucube deme sebebini analamdim zira oldukca da ergonomik oluyor.

Mal saglam bu arada. Steam Deck'ten biliyorum cunku cok ele oturan cinsten. Ve touchpadleri muhtemelen dehset kaliteli ve Steam ile felaket fonksiyonel hale geliyor. Ucube deme sebebini analamdim zira oldukca da ergonomik oluyor.
Tipinden dolayı ucube. Fifa oynayacak adam onunla kafayı yer. Yalnızca PC'de kullanılan bir gamepad için 2 trackpad gereksiz. Elimin altında mouse var niye trackpadle işkence çekeyim.

Tipinden dolayı ucube. Fifa oynayacak adam onunla kafayı yer. Yalnızca PC'de kullanılan bir gamepad için 2 trackpad gereksiz. Elimin altında mouse var niye trackpadle işkence çekeyim.
Yaslanarak oyun oynuyorsan mouse'a erişmiyorsub.

Trackpad kullanmadığın içn hiçbir fikrin yok, ne kadar tartışsak anlamsız. Fazlasıyla kaliteliler ve fonksiyoneller.

Tipi de iyi.

Ben olsam Steam Controller 2'yi degerlendirirdim. Yurt disina erisiminiz varsa tabi.
Maalesef yurt dışın erişimim yok. Tanıdık var ama yaşlı insanlar uğraşmazlar getirmek için.
Tavsiyenize saygı duyarım ama kaplama kalitesi de iyiyse düşünebilirim. Cyclone 2 hala indirime girmedi hala bekliyorum. Ucuza kaçmak istemiyorum açıkçası ama kaplama kalitesi ve malzeme kalitesi iyiyse 2. kol olarak düşünebilirim.

Sadece bunları ariyorsaniz elbette çok bütçe cikmaniza gerek yok, 1500-1600 bandinda da güzel gamepadler var. Sizin karariniz, yari fiyatina yani.

Sadece bunları ariyorsaniz elbette çok bütçe cikmaniza gerek yok, 1500-1600 bandinda da güzel gamepadler var. Sizin karariniz, yari fiyatina yani.
Evet sadece bu kadar hikayeli oyunlar ve ara sıra FİFA kariyerine gireceğim. Hatta bazen eşimle Split Fiction, A Way Out tarzı oyunlar da oynarız yani profesyonel bir beklentim yok, eğer Gamepower veya bu bütçelerdeki farklı gamepadler işimi görecekse 2 adet alabilirim. Öneriniz varsa bekliyorum. @Diavelin üstat geçen yıl yine böyle bir konuya cevap olarak BBW Aether de önermişti bütçe varsa diye. Gameforce ile BBW arasında 200 TL fark var bu farka değecekse ve taksit seçeneği varsa BBW'yi alabilirim. Cyclone 2 3875 TL hala 3.2-3.3 civarlarına düşmesini bekliyordum ama araştırma yaptıkça kafa karışıyor. Kısacası 4-4.5K'ya 2 adet kol alabiliyorsam Cyclone 2'den vazgeçebilirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…