Merhaba, oyun oynama, yazılım geliştirme ve video düzenleme gibi işler için kullanabileceğim bir monitör arıyorum. Bu fiyat aralığında önerebileceğiniz monitör modelleri var mı? Tavsiyelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3500-4500 TL
E
erawsyi
Ziyaretçi
Asus Tuf Gaming VG249Q3A 23.8" 1ms 180Hz IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Asus oyuncu monitör modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Asus Tuf Gaming VG249Q3A 23.8" 1ms 180Hz IPS Oyuncu Monitörü fiyatı, teknik özellikleri, Asus oyuncu monitör modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
E
erawsyi
Ziyaretçi
MSI monitör alınmaz. İnternette MSI'ın monitörleri hakkında bir sürü şikayet var. Çok fazla ölü pixel, ışık sızması oluyor falan diyenler var.
Bu sorunlar her monitörde olabilir, kimse garantisini veremez. Markaların şikayetleri üzerine araştırma yapacak olursak her marka monitörde şikayetlere rastlayabiliriz ama MSI da daha çok rastlanıyor diyorsanız pek bilgim olduğunu söyleyemem, olabilir.MSI monitör alınmaz. İnternette MSI'ın monitörleri hakkında bir sürü şikayet var. Çok fazla ölü pixel, ışık sızması oluyor falan diyenler var.
Bu sorunlar her monitörde olabilir, kimse garantisini veremez. Markaların şikayetleri üzerine araştırma yapacak olursak her marka monitörde şikayetlere rastlayabiliriz ama MSI da daha çok rastlanıyor diyorsanız pek bilgim olduğunu söyleyemem, olabilir.
Hayır MSI'da daha çok rastlanma gibi bir durum yok arkadaş cidden boş yapmış attığı monitörde alınmaz.
MSI monitör alınmaz. İnternette MSI'ın monitörleri hakkında bir sürü şikayet var. Çok fazla ölü pixel, ışık sızması oluyor falan diyenler var.
Marka yerine ne zaman modele bakacaksınız acaba? Çöp dediğimiz Rampage'nin bile düzgün ve önerilecek bir iki modeli var. Bu model sorunsuz.
E
erawsyi
Ziyaretçi
Hayır MSI'da daha çok rastlanma gibi bir durum yok arkadaş cidden boş yapmış attığı monitörde alınmaz.
Ben bu şikayetlere bakarak söyledim.
Eğer böyle yapacaksak sana burada 50 tane şikayet konusu atarım. Dünyanın en iyi monitörü bile sana sıkıntılı gelebilir. Hala yaptığınız “msı monitör alınmaz” mesajını savunuyorsunuz şaka gibi cidden. MSI sizin attığınız modelden çok üstün.
Son düzenleme:
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
Alys Gold | R5 7500F & RX 9070 XT sistem özelleştirilip alınır mı?
- Niccolo Machiavelli