Bütçe
3.500-4.500

Jeh0Ke

Becerikli
Bu aralığa bir monitör arıyorum. Amacım yüksek yenileme hızından ziyade renk doğruluğu ve görüntü kalitesi. 120Hz civarı bir yenileme bana yeterli olur. Mümkünse 2K çok iyi olur ancak fiyata zor gibi. Tavsiyeleriniz nelerdir?

Bu aralığa bir monitör arıyorum. Amacım yüksek yenileme hızından ziyade renk doğruluğu ve görüntü kalitesi. 120Hz civarı bir yenileme bana yeterli olur. Mümkünse 2K çok iyi olur ancak fiyata zor gibi. Tavsiyeleriniz nelerdir?

2K cidden zor bu fiyata FHD düşünürseniz bu iki ürünü düşünebilirsiniz
O kadar çıkamazsan da bunu öneririm

R24e biraz kumar bir monitör görüntü kontrastı bir R24eden diğer bir R24'e göre farklı çıkabiliyor parlaklık olarak kötü bir model.
Hocam, paralklık önemli değil çok. Feci karanlık bir odada kullanılacak çünkü. Ama kontrast bir sorun olabilir evet.

KTC için ne diyorsunuz?

Hocam, paralklık önemli değil çok. Feci karanlık bir odada kullanılacak çünkü. Ama kontrast bir sorun olabilir evet.

Ktc için ne diyorsunuz?

Fiyatına göre mükemmel bir monitör ktc Asya pazarında bayağı büyük bir firma Samsung ve TCL'ye ve birçok monitöre sadece kendi ürünlerini yeni çıkarmaya başladı panel üreten bir firma Gigabyte G25F2 serisi ile aynı paneli kullanıyor en yakın rakibi de yukarıda attığım kontrast ve renk gamutu olarak AOC çok az daha önde AOC 24G2'lere göre ise ktc renk gamutu ve kontrast olarak daha önde RGB ktc %84 Adobe RGB alırken AOC %75 civarlarında alıyordu önerim ya ktc ya da attığım AOC'u almanız olur.
Ktcnin Donanım Arşivi YT kanalında incelemesi var izleyip daha çok fikir sahibi olabilirsin.