3.500 TL bütçe ile AM4 anakart önerisi

BIOS Flashback'i de kaldirmislar dokuman yaniltmiyorsa eksik kalmasin. Gerci rev 1.5 olsa bile 5000 Ready gelmesi lazim onemli degil cok.
O da olmayıversin artık, sırf bunun için bütçeyi yukarı çıkarmaya da gerek yok.

Sitesinden baktım şimdi R5 5600 destekliyor.

Arkadaşıma 2 hafta kadar önce aldık, kullanıyor. Alabilirsiniz rahatlıkla.
Diyelim ki satın aldığım yerde hangi revizyon olduğu yazmıyor. Ürün geldiğinde kartın üstünde hangi revizyon olduğu yazar değil mi? Veya kutuda? Sonuçta ona göre BIOS güncellemesi yapacağım.

Diyelim ki satın aldığım yerde hangi revizyon olduğu yazmıyor. Ürün geldiğinde kartın üstünde hangi revizyon olduğu yazar değil mi? Veya kutuda? Sonuçta ona göre BIOS güncellemesi yapacağım.
PCB uzerinde sol alt kosede revizyon numarasi yaziyor. Onun haricinde kutu uzerindeki etiketinde de yazmasi lazim.

Ve evet etikette de yaziyor.

Son düzenleme:
PCB uzerinde sol alt kosede revizyon numarasi yaziyor. Onun haricinde kutu uzerindeki etiketinde de yazmasi lazim.
Teşekkür ederim. Gerçi göremezsem veya fark edemezsem bile muhtemelen CPU-Z veya Aida64 gibi yazılımlardan da öğrenebilirim.

Tamam ben gidip alayım şu kartı artık.

@Yuki , @Oreki Şansıma rev 1.4 geldi. İlk iş olarak BIOS güncelleyip kullanmaya başladım. Şu an için gayet memnunum. Teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu arada kullandığım PSU biraz eski. Ne dersiniz, değiştireyim mi? Aslında yük altındayken herhangi bir kapanma sorunu yaşamıyorum. Yani rahat besliyor gibi bu PSU. Ama ben bir süre sonra dayanamam can sıkıntısından OC yapmayı denerim. Hatta yakında yine dayanamam ve RAM'leri de değiştiririm belki. Sonra onlara da OC yaparım. Yine yeterli olur mu bu PSU?

Bunu kullanıyorum:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…