Bütçe
3.500 TL

sawyerford

Üstün
Yer
4 8 15 16 23 42
Dengeli bir IEM arıyorum, yani ne baslar fazla olup kafa şişirsin ne de tizler beynimi delsin. Dengeliyi düz ile karıştırmayalım; heyecansız bir IEM aramıyorum, sadece hiçbir frekansın birbirinin önüne geçmediği, tabiri caizse yumuşatılmış V shape bir IEM arıyorum.

Kefine Klean SV almayı düşünüyorum, hafif parlak olduğunu biliyorum, onu da EQ ile hallederim diye düşündüm. Sahne genişliği, berraklığı iyi ve dengeli olan bu bütçede bir öneriniz var mı?

Elimde Grave Audio CX 31993 DAC var, yani DAC önemsiz. Kopyala yapıştırıcılar değil, teknik bilgililer ve fikir alışverişi yapabileceğim birileri yazarsa sevinirim.

Klean SV istediğin profilde değil tam. Sana ZiiGaat Lush gibi bir IEM lazım. Fakat fiyatı yüksek. Ülke şartları gereği Klean SV'yi alıp EQ yapabilirsin.
Hocam 4000TL'ye arttırabilirim ve ikinci el olarak da düşünebilirsin. 3500'e EG280 bulmuştum da satılmış. EA500LM de olabilir. Hep Simgot'tan gittik ama Jay'in listesini referans alarak onun incelemelerine bakarak ilerlediğim için bunlar F/P olarak önüme geldi.

EA500LM balanced profilde bir IEM değil. Treblehead'lere uygun. Bunlar sana uygun.

DZ4 vokal agirlikliyken, Hexa genel olarak daha iyi ses kalitesi sunuyor. Buldugun baska model var mi?
Hexa'da bazı silikonlar yokmuş yoksa düşünülebilirdi riskli biraz. Bulduğum başka model yok bu iki listede geziyorum ve Sahibinden'de dolanıyorum.

Klean SV neutral zaten, default silver nozzle ile azıcık parlıyor o kadar. Çok hassasiyetin varsa siyahı takarsın veya tiprollarsın