Detaylar
Kim cevapladı?1660 Super falan bulunabilir bence o fiyata. Bulamazsanız alınabilir.Arkadaşta R5 1600 bir sistem var. Satıcı en fazla 3500 TL'ye iniyor. Zotac GTX 1660.
FurMark falan atacağım dedi ama bekliyorum.1660 Super falan bulunabilir bence o fiyata. Bulamazsanız alınabilir.
Son düzenleme:
Sahibinden hata veriyor nedense. FurMark testi var mı? Siteye giremediğim için göremiyorum.Kart bu, nasıl sizce? Satan arkadaş FurMark falan atacağım dedi ama bekliyorum.
Sahibinden hata veriyor nedense. FurMark testi var mı? Siteye giremediğim için göremiyorum.
Bende sorun yok giriliyor. FurMark yaparım dedi. Anlamıyormuş YouTube'dan izleyerek yapacağım dedi.
FurMark testi görmeden kart alınmaz. Değerler gelince fotoğraf ekleyin, bakalım.Bende sorun yok giriliyor. FurMark yaparım dedi. Anlamıyormuş YouTube'dan izleyerek yapacağım dedi.
incii
Uzman
Programı kurup çalıştıracak yani, öyle ağam şaham bir şey yapmayacak ki.Bende sorun yok giriliyor. Furmark yaparım dedi. Anlamıyormuş YouTube'dan izleyerek yapacağım dedi.
Evet ilginç. Ekran kartı sahibi olan herkes bilir. Zaten dönmedi birkaç saat oldu. Bu bütçede ne önerilir başka? AMD olmasın.Programı kurup çalıştıracak yani, öyle ağam şaham bir şey yapmayacak ki
Bütçe en fazla kaç olur?Evet ilginç. Ekran kartı sahibi olan herkes bilir. Zaten dönmedi birkaç saat oldu. Bu bütçede ne önerilir başka? AMD olmasın.
3500 falan. Olmazsa çıkartırız 4500 vs