Arkadaşlar merhaba, Vxe R1 farem bulunmakta. Yakın zamanda Wraith'den skatez aldım mahvoldu fare. Bazı parçaların yapıştırıcısı çıkmıştı vb. Düz durmuyor fare
Marvel Rivals oynuyorum genelde. 4K ya da 8K fare alsam Ryzen 5 7500F işlemcimden dolayı FPS kaybı yaşar mıyım? Bir de bana fare önerisinde bulunabilir misiniz? Bütçem 2.000-3.500 TL arası.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.500 TL
4rchura
Yetkin
Hocam skatez yenilemek isterseniz bu da mümkün olabilir ama yine de değiştireceğim derseniz ön siparişe özel indirim mevcut şu modelin 3 sürümünde de;
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
8K çoğu oyunda optimize değil hatta 4K bile değil. 1K üstünün pek farkı yok şarjı çok hızlı bitiriyor CS 2 haricî 1K'da kullanıyorum ama burda senin monitöründe önemli 240HZ düşük input lag'a sahip bir monitör kullanıyorsan büyük ihtimalle 4K ile 1K'nin farkını minimal flicklerde anlarsın. Lol, Dota tarzı oyunlarda asla önermem 1K haricinde çünkü aşırı drop yapıyor ve optimize değiller. FPS kaybı değilde bazı oyunlarda drop yaşayabilirsin onu da tecrübe etmen gerekiyor benim Ryzen 5 5600 CS 2'de drop yapmamıştı lakin Lol'de oynanamaz haldeydi(oyun optimizasyonuyla alakalı büyük ihtimalle) 8K Hz işlemcin için ağır ve gereksiz.
4rchura
Yetkin
8K çoğu oyunda optimize değil hatta 4K bile değil. 1K üstünün pek farkı yok şarjı çok hızlı bitiriyor CS 2 haricî 1K'da kullanıyorum ama burada senin monitöründe önemli 240Hz düşük input Lag'a sahip bir monitör kullanıyorsan büyük ihtimalle 4K ile 1K'nin farkını minimal flicklerde anlarsın. LoL, DotA tarzı oyunlarda asla önermem 1K haricinde çünkü aşırı drop yapıyor ve optimize değiller. FPS kaybı değil de bazı oyunlarda drop yaşayabilirsin onu da tecrübe etmen gerekiyor benim Ryzen 5 5600 CS 2'de drop yapmamıştı lakin LoL'de oynanamaz haldeydi(oyun optimizasyonuyla alakalı büyük ihtimalle) 8K Hz işlemcin için ağır ve gereksiz.
Arkadaş çok haklı 1K en stabil oyun deneyimini verecektir size.
Bahsetmeyi unutmuşum monitörüm 310hz 1080p
Arkadaş çok haklı 1K en stabil oyun deneyimini verecektir size.
8K çoğu oyunda optimize değil hatta 4K bile değil. 1K üstünün pek farkı yok şarjı çok hızlı bitiriyor CS 2 haricî 1K'da kullanıyorum ama burda senin monitöründe önemli 240HZ düşük input lag'a sahip bir monitör kullanıyorsan büyük ihtimalle 4K ile 1K'nin farkını minimal flicklerde anlarsın. Lol, Dota tarzı oyunlarda asla önermem 1K haricinde çünkü aşırı drop yapıyor ve optimize değiller. FPS kaybı değilde bazı oyunlarda drop yaşayabilirsin onu da tecrübe etmen gerekiyor benim Ryzen 5 5600 CS 2'de drop yapmamıştı lakin Lol'de oynanamaz haldeydi(oyun optimizasyonuyla alakalı büyük ihtimalle) 8K Hz işlemcin için ağır ve gereksiz.
Arkadaşlar merhaba, vxe R1 farem bulunmakta. Yakın zamanda Wraith'den skatez aldım mahvoldu fare. Bazı parçaların yapıştırıcısı çıkmıştı vb. düz durmuyor fareMarvel Rivals oynuyorum genelde. 4K ya da 8K fare alsam Ryzen 5 7500F işlemcimden dolayı FPS kaybı yaşar mıyım? Bir de bana fare önerisinde bulunabilir misiniz? Bütçem 2.000-3.500 TL arası.
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Sarı Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.
turuncudonn
Başarılı
Fare icin bu fiyat cok ucuk fareler ne kadar pahali olursa olsun eninde sonunda bozuluyor size tavsiyem 1K 1.5k fare bakin para kolay kazanılmiyor, SteelSeries farelerine bakmanizi tavisye ederim hem ele cok rahat tutuyor ve F/P acisinda harika modelleri var.
Fare icin bu fiyat cok ucuk fareler ne kadar pahali olursa olsun eninde sonunda bozuluyor size tavsiyem 1K 1.5k fare bakin para kolay kazanılmiyor, SteelSeries farelerine bakmanizi tavisye ederim hem ele cok rahat tutuyor ve F/P acisinda harika modelleri var.
Vallahi zevk meselesi bunlar bende neredeyse 6 tane var iki üç tanesi 3 bin TL'lık fareler.
Ruindry
Yetkin
- Makaleler
- 1
Trendyol linki'de var oralardan da alabilirsiniz. İdefix'in 6 peşin fiyatına taksitleri var.![]()
Scyrox V8 8K Hz PixArt 3950 Sensör Sarı Kablosuz Simetrik Gaming Mouse
30.000 DPI, 750 IPS ve 50g ivmelenme ile yüksek hassasiyet ve düşük gecikme sağlamak için tasarlanmıştır.www.gaming.gen.tr