High Power'ın net bir incelemesi yok yalnız platform bilgisi belli. Benim kullandığım High Power Performance GD 750W ATX 3.0 ile aynı platformu kullanıyor olması lazım. Yalnızca kapasitörler tümüyle taepo seçilmiş. Genel yapı kalitesi güzel duruyor. Fan sesi duymadım şimdiye kadar. Tüm korumalar mevcut zaten.
EVGA tercih edilesi değil. ATX 2.X bir üniteye o para verilmemeli. 5070 gibi ekran kartları için dönüştürücü kullanmak gerek.
XPG'nin yapı kalitesi bayağı düşük. Performansı iyi yalnızca. Raijintek cratos Lite modeli çok daha üstün yapı kalitesi anlamında XPG'den.
Hocam aslında dediğiniz mantıklı, açık söyleyeyim XPG de High Power de tercih edesim kaçtı iyice.
EVGA ve raijntek arasındayım.
Şimdi EVGA'nın sadece platform ve watt dezavantajı var, onun dışı kalite olarak üst düzeyde.
Ama olay burada patlıyor, benim sistemim zaten hali Azir'da eski ATX sürümü ile çalışıyor ve elimdeki sistem dönemine göre maksimum düzeyde toplanmış halde, bu sisteme bir güncelleme yapamam şu dakikadan sonra, bu sistemin üzerine yapılabilecek tek şey komple daha iyi bir sistem yapmak, DDR4'e daha fazla yatırım yapılamaz, onun için alacağım PSU'da daha yeni nesil uyumluluğun ve daha yüksek Watt'ın bir anlamı yok.
Tamamen saf kalite ve stabilize güç iletme olarak bu 2 PSU'yu kıyaslamamız lazım,
Çoğu kişinin sizin dediğiniz mantıkla raijntek cratos alması lazım evet ama benimki istisna bir durum biraz.
Amacım elimdeki bütçe ile bu sisteme maksimum güvenliği ve en iyi elektriği en iyi kalite ile sunmak şu anda,
Daha fazla watt veya yeni seri kart için olacak bir kablonun değeri olmayacak bu sistemde.
Ha bu dediğim koşullarda konuştuğumuz 2 modelden de daha iyisi varsa olabilir tabii.
Güncelleme:
Kendi araştırmalarım sonucu EVGA PSU'yu aldım ve 2 gündür cihaz kapanmıyor, kapanma sorununu da çözmüş olduk.
Çok doğru bir tercih oldu, voltajlar çok daha stabil öncesine göre, bobin sesi hiç yok, ne cihaz açıkken ne cihaz kapalıyken.
Ve kesinlikle PSU inanılmaz kaliteli, her parçasında her harekette hissettiriyor.
Yaptığım uzun araştırmalar sonucu RTX 2000 ve RTX 3000 serisi kullanan insanların rahatlıkla tercih etmesini tavsiye ediyorum, 40 ve 50 serisi için de Raijntek güzel bir tercih olacaktır kesinlikle.