Sneakupsta 3.500 TL'ye düşmüş. Görünüşü çok beğendim ama yaşıma uygun mu bilemedim. 27 yaşındayım. 17-19 yaş grubuna daha iyi gider gibi geldi ama sizlere sormak istedim?
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven 45
Üstün
Sümeyye ayakkabısı. Ergonomik desen değil, estetik desen değil, uzun ömürlü desen değil. Hadi her gün giyilecek bir ayakkabı desen o da değil. Tamamen marka satan hiçbir anlamı olmayan bir ayakkabı.
Önerebileceğin bir model olur mu? Fiyat arttırabilirimSümeyye ayakkabısı. Ergonomik desen değil, estetik desen değil, uzun ömürlü desen değil. Hadi her gün giyilecek bir ayakkabı desen o da değil. Tamamen marka satan hiçbir anlamı olmayan bir ayakkabı.
Elma ısıran 67
Üstün
Bana sorarsan renginden dolayı yaşına yakıştıramamış olabilirsin. Bu rengi daha uygun gibi 25-30 yaş arasına. Hatta 30+ bile giyer bunu rahatça.
Siyah klasik ya siyah tercih edeyim dedim ama bu renkte baya hoş duruyormuş. Birkaç arkadaşa daha sordum herkes berbat alınmaz diyor ama ben sevmiştimBana sorarsan renginden dolayı yaşına yakıştıramamış olabilirsin. Bu rengi daha uygun gibi 25-30 yaş arasına. Hatta 30+ bile giyer bunu rahatça.
Elma ısıran 67
Üstün
Senin sevmen insanların sevmesinden daha önemli.Siyah klasik ya siyah tercih edeyim dedim ama bu renkte baya hoş duruyormuş. Birkaç arkadaşa daha sordum herkes berbat alınmaz diyor ama ben sevmiştim![]()
Kişisel zevkler haklısın ama ben başkalarının düşüncelerine önem veriyorum baya. Ondan basitinden ayakkabı alsam bile sorarım
@Elma ısıran işte bu yüzden konu açıyorum. dediğin çok mantıklı. krem çok daha hoş görünüyor ve kremi almaya karar verdim. teşekkür ederim
Son düzenleme:
Elma ısıran 67
Üstün
Sevindim beğendiğine. Bence de bizim yaşlara daha uygun. Ben de 30 yaş üstüyüm. Buna çok benzer beyaz + krem bir ayakkabı aldım. Yaşa uygun giyinmek de tarzı tamamlayıcı bir unsur oluyor. Güle güle kullan.işte bu yüzden konu açıyorum. dediğin çok mantıklı. krem çok daha hoş görünüyor ve kremi almaya karar verdim. teşekkür ederim