Kolay gelsin herkese, elimde Ajazz AJ159PRO var; bunu değiştirip daha sağlam ve daha iyi bir fareye geçiş yapmak istiyorum. Bu mouse elime iyi oturuyor, sorun yok; bundan önce de SteelSeries Prime vardı, o da rahattı. Maksimum bütçe 3500, bu aralıkta benim için hangi kablosuz fareleri önerebilirsiniz? Uzun yıllar üzmeyecek bir mouse olursa sevinirim, ona göre bütçeyi biraz esnetebilirim; eğer taksit imkanı da olursa.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.5
@Yugen, ATK Blazing Sky X1 v2/ leviathan V4 öneririm.
V4 için birkaç negatif yorumlar gördüm. V2 sanırım Ultimate almak daha iyi onun yerine A9 Ultimate alsam aynı değiler mi? Veya https://www.gaming.gen.tr/urun/7359...-hz-pixart-3950-sensor-kablosuz-gaming-mouse/ bu aslınada daha ucuza F/P arıyorum ama sanırım bütçe yükselmek zorunda
X1 V2 Ultimate versiyonu SWAR koduyla bütçenize uyar.
2'si arasında hangisi ATK mi Waizowl mu ona göre bugün siparişi geceyim. Tüm seti yeniliyorum kulaklığı halletim HyperX Cloud 3S aldım. Ses kısık diyenlerin yorumlarını anlayamadım. Gayet yüksek profil sesi var hatta ben %50 kullanıyorum.
ATK X1 V2.
Waizowl'da 130 saat, ATK X1 V2'de 800 saat batarya ömrü var.
Waizowl'da Nordic 52840 çip varken ATK X1 V2'de Nordic 54L15 var.
Waizowl'da 130 saat, ATK X1 V2'de 800 saat batarya ömrü var.
Waizowl'da Nordic 52840 çip varken ATK X1 V2'de Nordic 54L15 var.
ATK X1 v2.
Waizowl'da 130 saat, ATK X1 v2'de 800 saat batarya ömrü var.
Waizowl'da nordic 52840 çip varken ATK X1 v2'de nordic 54L15 var.
Z1 de hoşuma gitti ama Wraith'de alma taraftarı değilim forumda konular hiç iç acıcı değil onlar hakkında. Bana ürünün arkasında duracak yerlerden öneride bulunursanız sevinirim @michaelscofield @Toby Fox
Son düzenleme: