Bütçe
3.500 TL

elrexy

Uzman
Kask arayışındayım. Intercom kullanmayı düşünmüyorum. Bu model hakkında tek eksi gördüğüm şey pinlock ve vizörü çok pahalı. Sizce alınır mı? Bu fiyatta daha iyisine denk gelmedim, zaten bütçe düşük, fazla bir şey beklememek gerek. Sharp'tan 4 yıldız almış.

Screenshot_20250715-171137_Trendyol.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Kask arayışındayım. Intercom kullanmayı düşünmüyorum. Bu model hakkında tek eksi gördüğüm şey pinlock ve vizörü çok pahalı. Sizce alınır mı? Bu fiyatta daha iyisine denk gelmedim, zaten bütçe düşük, fazla bir şey beklememek gerek. Sharp'tan 4 yıldız almış.

Eki Görüntüle 163569
  • HJC C10 kask, bütçeniz için uygun görünüyor ve 4 yıldız almış olması genel kalitesinin iyi olduğunu ifade ediyor.
  • Pinlock sistemi ve vizör maliyetleri konusundaki endişeniz anlaşılabilir. Ancak, bu fiyat aralığında genellikle bu tür maliyetler olağandır.
  • Eğer intercom kullanmaktan vazgeçtiyseniz ve temel bir kask arıyorsanız, bu model ihtiyaçlarınızı karşılayabilir.
  • Yine de, alternatif modeller araştırarak karşılaştırma yapmanız faydalı olabilir. Özellikle diğer kullanıcı yorumlarına ve deneyimlerine bakmanızı öneririm.
  • Eğer kaskı alacak bütçeniz kısıtlıysa ve başka bir alternatif bulamadıysanız, bu kaskı satın almanız mantıklı olabilir.

Sonuç olarak, fiyat performans açısından değerlendirildiğinde alınabilir bir seçenek.

Bu model hakkında tek eksi gördüğüm şey pinlock ve vizörü çok pahalı.
İnstagramda vizör satan bir sayfayı incelemiştim C10 vizörleri 1000-1200 lira arasında. Bende F71 var ve vizör kıtlığından 3000'den aşağı bulamıyorum :D Yani C10 ve Rpha 11 gibi modellerde sıkça vizör bulabilirsin.
Sizce alınır mı? Bu fiyatta daha iyisine denk gelmedim, zaten bütçe düşük, fazla bir şey beklememek gerek. Sharp'tan 4 yıldız almış.

Eki Görüntüle 163569
Termoplastik kask ancak bu bütçeye bakıldığında alınabilir olduğunu düşünüyorum.

İnstagramda vizör satan bir sayfayı incelemiştim C10 vizörleri 1000-1200 lira arasında. Bende F71 var ve vizör kıtlığından 3000'den aşağı bulamıyorum :D Yani C10 ve Rpha 11 gibi modellerde sıkça vizör bulabilirsin.

Termoplastik kask ancak bu bütçeye bakıldığında alınabilir olduğunu düşünüyorum.
Hocam materyali geçtim de bu fiyata hangi kask sharp testinden dört yıldız almış ? Kaskı aldım bu arada gayet memnunum kafama tam uydu. Vizor için bildiğiniz bir sayfa varsa atarsanız sevinirim.