Akko MonsGeek M1W V3 ve Beast R75 HE Pro arasında kaldım, aslında pek emin değilim. Akko almayı daha çok istiyorum. Blue switch gibi aşırı sesli bir klavye istemiyorum, Akko'nun switchleri değişebildiği için beni daha çok çekiyor. Başka önerilere de açığım.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.500 TL
M1W bütçenizi aşırı fazla aşıyor. Doğru modeli belirttiğinize emin misiniz?
SF26
Üstün
M1W V3 8K hocam, o model olduğuna emin miyiz?Akko MonsGeek M1W V3 ve Beast R75 HE Pro arasında kaldım, aslında pek emin değilim. Akko almayı daha çok istiyorum. Blue switch gibi aşırı sesli bir klavye istemiyorum, Akko'nun switchleri değişebildiği için beni daha çok çekiyor. Başka önerilere de açığım.
oto düzeltme yapmış... fun60 pro shine through modeli arkadaslar. linkteki klavye
atk çok çirkinmiş ya bu tarz gorunumlu klavye sevmıyorum. gameraider klavye konusunda nasıl pek bilmiyorum acıkcası araştırmaya girmemiştim detay verebilir misiniz@elvan, manyetik istiyorsanız Gameraider K1 HE, bütçe çıkarsa ATK RS6 Air bakabilirsiniz.
oto düzeltme yapmış... fun60 pro shine through modeli arkadaslar. linkteki klavyeM1W bütçenizi aşırı fazla aşıyor. Doğru modeli belirttiğinize emin misiniz?
İyi bir model. Tercih edebilirsiniz.gameraider klavye konusunda nasıl pek bilmiyorum acıkcası araştırmaya girmemiştim detay verebilir misiniz