3.500 TL'ye klavye önerisi

Bütçe
3.500 TL

Evet klavye keychron J2 he gameraider logo basılmış sadece. 1.1 Firmware güncellemesini yapmayın tavsiyem.

Evet klavye keychron J2 he gameraider logo basılmış sadece. 1.1 Firmware güncellemesini yapmayın tavsiyem.
ne sıkıntısı var hocam güncellemede ben daha yapmadım sanırım ama düzeltirler yüksek ihtimalle

Ne sıkıntısı var hocam güncellemede ben daha yapmadım sanırım ama düzeltirler yüksek ihtimalle.

1.0 sürümde herkesin dediği gibi gündüz LED'ler yetersiz kalıyor hocam. 1.1 güncellemesinde ledlerin parlaklığını arttırmışlar ama becerememişler büyük ihtimalle titreme yapıyor. Güncelleme yaptıktan sonra geri sürüm düşüremiyorsunuz o yüzden yapmayın.

evet yetersiz diyorlar ama ben beyazını tercih ettim normal geliyor ışıkları 1.1 güncellemesini yapmam sadece ışığımı arttırdılar yoksa başka birşey varmı ?

Evet yetersiz diyorlar ama ben beyazını tercih ettim normal geliyor ışıkları 1.1 güncellemesini yapmam sadece ışığımı arttırdılar yoksa başka bir şey var mı?

Başka yeni bir özellik yok hocam 1.0 sürümde kalın.

Büyük ihtimalle Gameraider alacağım bu kadar öneriden sonra daha çok aklıma yaptım. Yardım eden herkese teşekkürler. Lebog da aklımın bir köşesinde kalacak.

Biz iki tane Hi75C Pro aldık. Aktif kullanıyoruz, memnunuz. Sormak istediğiniz sorunuz varsa yanıtlayabilirim.

Aşağıdaki modeli öneririm. K1 HE'den daha iyi kasa kalitesine sahip. Geriye kalan donanım kısmında hemen hemen aynılar.

Aşırı kalite arayışınız varsa Alux 60'ı öneririm. Bende Alux 60 kullanıcısıyım. Sorunuz varsa cevaplarım.

Sadece Keychron switch kullanıyor diye biliyorum.

İlgili belge var mı? Notuma kaydedeceğim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…