Bütçe
3.500 TL
Gameraider K1 he 1 ay önce aldım forumda önerdikleri için yazılımında herhangi bir sorun yok tuşlar ilk aldığım gibi herhangi bir yıpranma yok zaten keychron markasının aynısı gibi alacaksan bunu al bence.

Evet klavye keychron J2 he gameraider logo basılmış sadece. 1.1 Firmware güncellemesini yapmayın tavsiyem.

Ne sıkıntısı var hocam güncellemede ben daha yapmadım sanırım ama düzeltirler yüksek ihtimalle.

1.0 sürümde herkesin dediği gibi gündüz LED'ler yetersiz kalıyor hocam. 1.1 güncellemesinde ledlerin parlaklığını arttırmışlar ama becerememişler büyük ihtimalle titreme yapıyor. Güncelleme yaptıktan sonra geri sürüm düşüremiyorsunuz o yüzden yapmayın.

1.0 sürümde herkesin dediği gibi gündüz LED'ler yetersiz kalıyor hocam. 1.1 güncellemesinde ledlerin parlaklığını arttırmışlar ama becerememişler büyük ihtimalle titreme yapıyor. Güncelleme yaptıktan sonra geri sürüm düşüremiyorsunuz o yüzden yapmayın.
evet yetersiz diyorlar ama ben beyazını tercih ettim normal geliyor ışıkları 1.1 güncellemesini yapmam sadece ışığımı arttırdılar yoksa başka birşey varmı ?

Selam, maksimum 3.500 TL'ye kadar bütçem var. Manyetik ya da mekanik fark etmez, çoğunlukla FPS ya da MOBA oyunları oynuyorum. Şu anda arada kaldıgım modeller Aula F87 Pro V2 ile Gameraider K1 HE. Sizce hangisini almalıyım ya da daha iyi önerileriniz var mı? Yardım eden herkese teşekkürler.

Aşağıdaki modeli öneririm. K1 HE'den daha iyi kasa kalitesine sahip. Geriye kalan donanım kısmında hemen hemen aynılar.

Aşırı kalite arayışınız varsa Alux 60'ı öneririm. Bende Alux 60 kullanıcısıyım. Sorunuz varsa cevaplarım.

Gameraider k1 he 1 ay önce aldım forumda önerdikleri için yazılımında herhangi bir sorun yok tuşlar ilk aldığım gibi herhangi bir yıpranma yok zaten keychron markasının aynısı gibi alacaksan bunu al bence
Sadece Keychron switch kullanıyor diye biliyorum.

Evet klavye keychron J2 he gameraider logo basılmış sadece. 1.1 Firmware güncellemesini yapmayın tavsiyem.

İlgili belge var mı? Notuma kaydedeceğim.

Son düzenleme: