Neden hocam peki? Yakın zamanda Scyrox V6 veya ATK A9 Ultra alacağım da olabildiğince bilgi sahibi olmak istiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.500 TL
EyDo
Becerikli
Hocam ben olsam scyrox V6 alırım ama eğer tutusunuz palm ise baska bir model alın. Daha kaliteli diye alirdim aynı nerdeyse ama ben genede scyrox V6 yada helios II olabilirNeden hocam peki? Yakın zamanda Scyrox V6 veya ATK A9 Ultra alacağım da olabildiğince bilgi sahibi olmak istiyorum.
Claw tutuyorum hocam, muhtemelen bataryasının ve skatezlerinin daha iyi olmasından dolayı ATK A9 Ultra tercih edicem. Fakat şu an kullandığım mouseye göre biraz büyük olduğu için biraz şüphelerim var.Hocam ben olsam scyrox V6 alırım ama eğer tutusunuz palm ise baska bir model alın. Daha kaliteli diye alirdim aynı nerdeyse ama ben genede scyrox V6 yada helios II olabilir
Önemli olan batarya boyutu değil optimizasyonu. Scyrox ortalama 1 hafta gidiyor ve 50 dakikada şarjı fulleniyor, kullanıyorum ve gayet memnunum açıkçası. Scyrox + X-Raypad Jade olabilir.Claw tutuyorum hocam, muhtemelen bataryasının ve skatezlerinin daha iyi olmasından dolayı ATK A9 Ultra tercih edicem. Fakat şu an kullandığım mouseye göre biraz büyük olduğu için biraz şüphelerim var.
EyDo
Becerikli
Önemli olan batarya boyutu değil optimizasyonu. Scyrox ortalama 1 hafta gidiyor ve 50 dakikada şarjı fulleniyor, kullanıyorum ve gayet memnunum açıkçası. Scyrox + X-Raypad Jade olabilir.
Hocam her tutuş için olabilir bu mouse. Mouslere karıştırmışım bence sycroxv6 alınClaw tutuyorum hocam, muhtemelen bataryasının ve skatezlerinin daha iyi olmasından dolayı ATK A9 Ultra tercih edicem. Fakat şu an kullandığım mouseye göre biraz büyük olduğu için biraz şüphelerim var.
Scyrox'u stok skatezlerle kullaniyorum ve idare de ediyor açıkçası. Rezalet değiller yani.
Doğru diyorsunuz hocam, peki ATK A9 Ultra modelinin batarya optimizasyonu hakkında bir bilginiz var mıdır? 1KHz'de 150 saate kadar kullanıldığı söylenmiş Wraith'in sitesinde.Önemli olan batarya boyutu değil optimizasyonu. Scyrox ortalama 1 hafta gidiyor ve 50 dakikada şarjı fulleniyor, kullanıyorum ve gayet memnunum açıkçası. Scyrox + X-Raypad Jade olabilir.
Hemen hemen aynı Scyrox ile. 1-1.5 hafta falan gidiyor şarjı onun da.Doğru diyorsunuz hocam, peki ATK A9 Ultra modelinin batarya optimizasyonu hakkında bir bilginiz var mıdır? 1KHz'de 150 saate kadar kullanıldığı söylenmiş Wraith'in sitesinde.
elricc
Becerikli
Skatezleri niye kötüymüş? Skatez muhabbetini anlamıyom bir türlü skatezler yeterli ama almak istiyorsan Xraypad obsidian öneririm.Anladım hocam, Scyrox V6 ve ATK A9 Ultra arasında kaldım. Forumlarda gördüğüm üzere Scyrox V6'nın stok skatezlerine kötü diyorlar yani Scyrox V6 alıcaksam yanında ekstra skatez almam da şart mıdır? A9 Ultra için ise halihazırda gelen skatezlerinin gayet iyi olduğunu, yanında da yedek olarak Obsidian Skatez olduğunu söylüyorlar. Batarya kapasitesi ve Skatezlerinin daha iyi olmasından dolayı ATK A9 Ultra modeline biraz daha sıcak bakıyorum fakat biraz büyük bir mouse, sizce Razer Viper Mini'den sonra ATK A9 Ultra'ya geçersem tutuş olarak falan bir sıkıntı yaşar mıyım? Elime büyük gelir mi?
İzlediğim inceleme videolarında ve forumda gördüğüm yorumlar üzerine konuşuyorum hocam. Skateze de ekstra para veresim yok.Skatezleri niye kötüymüş? Skatez muhabbetini anlamıyom bir türlü skatezler yeterli ama almak istiyorsan Xraypad obsidian öneririm.
Peki Razer Viper Mini'den, ATK A9 Ultra'ya geçersem sıkıntı yaşar mıyım? İki ATK A9 Ultra biraz daha büyük bir mouse, elim için büyük mü gelir yoksa rahat kullanır mıyım?Hemen hemen aynı Scyrox ile. 1-1.5 hafta falan gidiyor şarjı onun da.