Bütçe
3.500 TL

Enver Paşa

Uzman
Merhaba, Scyrox V6 mouse’umun USB alıcısını kaybettim, bu yüzden yeni bir mouse almak zorundayım. Rekabetçi oyunlar oynuyorum, sensörü sağlam olan bir model arıyorum. Palm grip kullanıyorum, elim çok büyük değil. Sessiz olmasını ve mümkünse beyaz olmasını isterim. Öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tekrar V6 almak yerine sadece dongle almak daha mantıklı değil mi?
Hocam sizi anlayamıyorum sanırsam. Dongle olarak fotoğraftakinden ve şarj kablosundan var. USB alıcısı olmadan dongle ile kullanamıyorum. Ben de mecburen şu an şarj kablosunu doğrudan mousea takıp kullanıyorum. Şu an Scyrox V6'm benim için kablolu bir mouse yani. Firma USB alıcısını da temin etmez çünkü nasıl eşleyecek mouse ile? Mecburen yeni almam gerekmiyor mu?

1763022386690.webp

Hocam sizi anlayamıyorum sanırsam. Dongle olarak fotoğraftakinden ve şarj kablosundan var. USB alıcısı olmadan dongle ile kullanamıyorum. Ben de mecburen şu an şarj kablosunu doğrudan fareye takıp kullanıyorum. Şu an scyrox v6'm benim için kablolu bir mouse yani. Firma USB alıcısını da temin etmez çünkü nasıl eşleyecek mouse ile? Mecburen yeni almam gerekmiyor mu?

Eki Görüntüle 201480

Hayır fabirkadan eşli olarak üretilmiyor ayrı ayrı üretiliyor sonra eşleniyor benim farem Darmoshark M3 Pro Max bende dongle eşleme kombinasyonu sol+sağ ve tekerleğe basılı tutarak. Sende ekteki fotoğraftaki gibi.

1763022649622.webp