Bütçe
3.500 TL

Bk26

Uzman
Sizce Razer Barracuda alınır mı? Akakçe'den baktım fakat satıcılara pek fazla güvenemedim, önereceğiniz alternatifler varsa onlara da açığım.
Bütçe: 3500

2.000 TL chasback kampanyası var 4300 fiyata denk geliyor çıkabilirseniz ama cashback olayı sonradan gerçekleşiyor onun dışında Razer almak doğru bir karar olduğunu düşünmüyorum daha iyi modeller varken.

Bir şey alacağımız zaman markaya değil ürüne bakarız onun dışında hem marka hem ürün olarak iyi diyebileceğimiz ürünlere sahip değil attığınız modeller hiç mantıklı değil.

2.000 TL chasback kampanyası vardı onun dışında Razer almak doğru bir karar olduğunu düşünmüyorum daha iyi modeller varken.

Bir şey alacağımız zaman markaya değil ürüne bakarız onun dışında hem marka hem ürün olarak iyi diyebileceğimiz ürünlere sahip değil attığınız modeller hiç mantıklı değil.
Cashback kampanyasını nasıl kullanıyoruz hocam. Cahilliğimi affedin ama bu konuda bir bilgim yok.

Satıcılar pek güvenilir gelmedi. Bildiğiniz güzel satıcı var mıdır acaba?

Cashback kampanyasını nasıl kullanıyoruz hocam. Cahilliğimi affedin ama bu konuda bir bilgim yok.
Ürünü alıyorsunuz gereken bilgileri gereken gereken yere yazıyorsunuz zaten fatura ve size gelen kutudaki bilgiler yeterli olur

Satıcılar pek güvenilir gelmedi. Bildiğiniz güzel satıcı var mıdır acaba?

Satıcı nasıl güvenilir gelmez İncehesap sitesini bile beğenmiyorsanız Amazon dışı öneremem size site gayet güvenilir merak etmeyin yetkili satıcı hem.

Ürünü alıyorsunuz gereken bilgileri gereken gereken yere yazıyorsunuz zaten fatura ve size gelen kutudaki bilgiler yeterli olur.

Satıcı nasıl güvenilir gelmez İncehesap sitesini bile beğenmiyorsanız Amazon dışı öneremem size site gayet güvenilir merak etmeyin yetkili satıcı hem.

Hocam sizi etiketlememiştim orada. Yukarıda mesaj atan arkadaşı etiketleyip, N11 ve Trendyol'daki satıcıları kastetmiştim. İncehesaba zaten güveniyorum, yanlış etiket attıysam da kusura bakmayın.

Açıkçası ben malzeme kalitesinden memnun kalmamıştım. 1.5 ayda çatlaklar oluştu plastiğinde ve 2. ayda menteşesi kırıldı, durduk yere.

Sanırsam 2022 modelinde sorunlar var. 2023 modeli tercih edin demişler yorumlarda.

Açıkçası ben malzeme kalitesinden memnun kalmamıştım. 1.5 ayda çatlaklar oluştu plastiğinde ve 2. ayda menteşesi kırıldı, durduk yere.
Durun bakalım, benim de sağ menteşe sorunlu gibi. Ayrıyeten bir sorunu daha var gibi. Yakın zamanda bu konu hakkında konu açacağım ama kullanıcıların genelinde sorunsuz, kronik diyemeyiz diye düşünmekteyim. Onun dışında diğer modellere yönelebilir alüminyum menteşe için ama performanstan ödün verir.

Hocam sizi etiketlememiştim orada. Yukarıda mesaj atan arkadaşı etiketleyip, N11 ve Trendyol'daki satıcıları kastetmiştim. İncehesaba zaten güveniyorum, yanlış etiket attıysam da kusura bakmayın.

Sanırsam 2022 modelinde sorunlar var. 2023 modeli tercih edin demişler yorumlarda.

Kulaklık pelta ise model 2024 son aylarında çıktı neredeyse 2025 model zaten Barracuda ise o modeller sorunlu diye biliyorum genel olarak ama yanlış bilgi vermiyeyim şimdi.

8 aydır kullanıyorum, cillop gibi çalışıyor. Malzeme kalitesi gayet iyi. Nasıl kırıyorsunuz hayret ettim, günde neredeyse 12-13 saat kullanıyorum. Ses, batarya süresi, malzeme kalitesi gayet tatmin edici. 2022 versiyonu kullanıyorum.

8 aydır kullanıyorum, cillop gibi çalışıyor. Malzeme kalitesi gayet iyi. Nasıl kırıyorsunuz hayret ettim, günde neredeyse 12-13 saat kullanıyorum. Ses, batarya süresi, malzeme kalitesi gayet tatmin edici. 2022 versiyonu kullanıyorum.

Kafa yapısı ile ilgili biraz kafa büyükse kırılmaması için bir neden yok plastik kalitesi özellikle kötüyse onun dışında benim kullandığım model zaten pelta.