Vâveylâ

Uzman
Yer
CachyOS
Selam dostlar, ana telefonumun ekranı bozulduğu için 1 yıl kullanacağım bir telefon arıyorum. Kargo dahil 3.600 TL'ye neredeyse kusursuz Samsung Note 7 FE 4/64 var. 64 GB idare eder mi bilmiyorum ancak şu an 32 kullanıyorum zaten sosyal medyadan başka pek bir şey yok.

Yalan yok, bu telefonu yıllardır istiyordum çünkü fiziksel tuşu olan son nesilden. Bütçe de maksimum 4.000 lira. Xiaomi sevmediğim için sadece Samsung baktım.

Onu bunu bilmiyorum ama şuan elimde S7 Edge var ve kasım kasım kasılıyor. Kullanılabilecek gibi değil. Yani aynı işlemciler, %90 aynı performansı verirler büyük ihtimal.

Samsung S9+ var 4000'e. Bunu da herhalde 4 yıl kullanırım root atsam.

Ben root atmadan debloat ederek kullanıyorum 2. yila yaklasiyoruz. Instagram Android 9 ustu istiyor cok gerekli olursa Custom ROM atilabilir gibi. (Benimki Rootsuz alacaganiz rootlu ise guzel romlar var Android 13-14 arasinda takinilabilir FE cok eskide kaldi bir de Google o cihaza işkence çektririyordur)

Ben root atmadan debloat ederek kullanıyorum 2. yila yaklasiyoruz. Instagram Android 9 ustu istiyor cok gerekli olursa Custom ROM atilabilir gibi. (Benimki Rootsuz alacaganiz rootlu ise guzel romlar var Android 13-14 arasinda takinilabilir FE cok eskide kaldi bir de Google o cihaza işkence çektririyordur)
Şu an A10s kullanıyorum Note 4'den de beter. 3800'e kadar düşürdü S9+'ı bu arada.