Bütçe
3.000-3.500 TL
Yer
İzmir
Selamlar. Şu an elimde XBOX 9. nesil gamepad var ve garantisi +1 yıl daha var. 2. elden satıp Hall Effect'i olan bir gamepad alayım diyorum. 3.000-3.500 TL'ye ne önerirsiniz acaba?

Benim için makro vs önemli değil, XBOX gamepad bile beni çok memnun ediyor, sadece drift olursa uğraşmak istemiyorum. Kalitesi yine XBOX gibi olursa benim için sorun olmaz.

Veya 1900 TL'ye Beitong KP20 var o beni mutlu eder mi?

Selam. Şu an elimde Xbox 9. nesil gamepad var ve garantisi +1 yıl daha var. 2. elden satıp hall Effect'i olan bir gamepad alayım diyorum. 3.000-3.500 TL'ye ne önerirsiniz acaba?

Benim için makro vs önemli değil, Xbox gamepad bile beni çok memnun ediyor, sadece drift olursa uğraşmak istemiyorum. Kalitesi yine Xbox gibi olursa benim için sorun olmaz.

Bilgisayar için soruyorsunuz değil mi?

Beitong KP40 stick tension ve optik Switch kullanmasıyla fiyatının üstünde bir gamepad. Tek eksi durumu tetik mesafesi bir tık kısa diyebiliriz bana göre eksi değil.
İkinci önerim GameSir Cyclone 2 olur, tmr sensör ve mekanik Switch'ler kullanıyor, şarj standıda olsun derseniz güzel alternatif. Fakat sıfır fiyatı 4 bin civarı ikinci elden 2500-3000 arasına almanızı öneririm. Daha uygun fiyatlı istersenizde bütün seçenekleri bırakıyorum.

Beitong KP40 stick tension ve optik Switch kullanmasıyla fiyatının üstünde bir gamepad. Tek eksi durumu tetik mesafesi bir tık kısa diyebiliriz bana göre eksi değil.
İkinci önerim GameSir Cyclon'e 2 olur, tmr sensör ve mekanik Switch'ler kullanıyor, şarj standıda olsun derseniz güzel alternatif. Fakat sıfır fiyatı 4 bin civarı ikinci elden 2500-3000 arasına almanızı öneririm.

Peki hocam F/P açısından Beitong KP20 nasıl? Yani Xbox'ı satıp bunu alsam cebime para bile kalır. Zaten full hikayeli oyunlar oynuyorum.

Peki hocam F/P açısından beitong KP20 nasıl? Yani Xbox'ı satıp bunu alsam cebime para bile kalır. Zaten Full hikayeli oyunlar oynuyorum.

Olur hocam gayet fiyat performans bir model o da. Fakat kablosuz kullanımda gecikme vardı en son şu an güncelleme aldımı sorunu çözdüler mi bilgim yok. Çözülmemişse bile Firmware Update ile çözüleceğini sanıyorum o süre zarfında Bluetooth ile kullanabilirsiniz. Veya işimi garantiye alayım derseniz aynı fiyatta alternatifler mevcut.

Son düzenleme: