3.500TL'ye fare önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cartel
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 163
  • Etiketler Etiketler
    3500tl mouse

cartel

Yetkin
Merhabalar. Faremi değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçem 3000-3500 arası. Tutuşum relaxed claw. Elim 18-9cm.

Aklımda 2 model var. Biri Scyrox V8 8K, diğeri ise Dareu A950 Pro 4K Magnezyum.

Sizin öneriniz ya da bu iki mouse arasından seçiminiz ne olur?

Magnezyum fare alacaksan parayı verip üst seviye bir şey alman daha iyi olur. Alıyorsan Wlmouse almanı tavsiye ederim. Ucuz magnezyum fare bir işe yaramaz.
Peki hocam Mad R veya R1 Pro Max gibi şeyler alıp uyguna halletsem nasıl olur?

R1 Pro Max 2000TL.
Mad R 2500TL.

Peki hocam Mad R veya R1 Pro Max gibi şeyler alıp uyguna halletsem nasıl olur?

R1 Pro Max 2000TL.
Mad R 2500TL.

İyi olur. Biraz geç yazdım siteye çok bakmadığımdan ama Mad R iyi fare. Alabilirsin, en F/P 8000 Hz faredir. Aynı zamanda çok hafi ve yapı kalitesi de buna oranla çok iyi.

İyi olur. Biraz geç yazdım siteye çok bakmadığımdan ama Mad R iyi fare. Alabilirsin, en F/P 8000 Hz faredir. Aynı zamanda çok hafi ve yapı kalitesi de buna oranla çok iyi.
Çok teşekkürler hocam. Bir sorum daha olacak. Malzeme kalitesi HyperX Pulsefire Haste'den iyi midir sizce? Geçince çok fark eder mi malzeme kalitesi?

Çok teşekkürler hocam. Bir sorum daha olacak. Malzeme kalitesi HyperX Pulsefire Haste'den iyi midir sizce? Geçince çok fark eder mi malzeme kalitesi?

Malzeme kalitesi Haste'den tabii ki daha kötü olacak. Fare ne kadar hafiflerse o kadar incelir. Normal kullandığında sıkıntı olmaz. Düşürme, vurma sorun yok.

Malzeme kalitesi Haste'den tabii ki daha kötü olacak. Fare ne kadar hafiflerse o kadar incelir. Normal kullandığında sıkıntı olmaz. Düşürme, vurma sorun yok.
Hocam öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim. Son bir sorum daha olacak. Relaxed Claw gripe Scyrox V6 iyi midir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…