HeliXspeed

Becerikli
Bütçe: 3600 Max.

F/P kablosuz kulak içi kulaklık bakıyorum. 5 ay önce mediamarktan JBL Tune Flex ghost almıştım ve sesini çok beğenmiştim. Aşırı kaliteli ses aktarabilen bir kulaklık, bir de tasarımı da çok iyi. Birkaç kötü yanı var, kronik mi bilmiyorum ama kulaklıkları kutusuna koyduğumda aktif kalıp şarj olmama gibi bir sorunu vardı. Tabii bunu araştırdım, birçok kişi de bu sorunu yaşamış. Bu sorundan dolayı servise gönderdim, garanti ile aynı kulaklıktan sıfır gönderdiler. Maalesef ki bu sorunu 1 ay içerisinde tekrar sıfır kulaklıkta da yaşadım. Her zaman bu sorunu yaşamıyordum, kullanmaya devam ediyordum ama geçen gün kayboldu, bu yüzden yeni bir kulaklık almak istiyorum.

Şöyle F/P, ANC'li falan fark etmez. JBL gibi kaliteli ses veren, kablosuz bağlantıda hiçbir zaman sorun yaşatmayacak, pil süresi iyi olan ve özellikle de JBL Tune Flex gibi kutusuna koyunca algılama sorunu yaşamayacağım bir model istiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung Buds2 Pro
hocam max 3600 tl dedim. Sesi bağlantı durumu nasıl? biraz bilgilendirebilir misiniz? Bu arada techolay mod başlığı yanlış girmiş

hocam max 3600 tl dedim. Sesi bağlantı durumu nasıl? biraz bilgilendirebilir misiniz? Bu arada techolay mod başlığı yanlış girmiş
Ucuz etin yahnisi yenmiyor. Bütçeniz varken iyi bir şey almanızı tavsiye ederim. Bağlantı kalitesi olarak Nothing Ear (2) daha iyi.