Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 3.800 TL
Hocam scyrox V8 gibi shapler daha cok hoşuma gidiyor tutmada sıkıntı yok sade hoşuma giden ve daha konforlu gelen shape budur ben bilekten oynuyorum oyunu mouu parmaklarımla asagı yukarı cekıyorum.
Arkadaşlar scyrox önermeyin. V6 sattım ancak bu shape, ellerim küçük olduğu için bana uygun olmadı. Gpx Shape'ini seviyorum ama claw benim için daha yararlı. Aklımda Pulsar X2H eS var. Maksimum bütçem 3.800 TL. Daha fazla çıkamam.
Eliniz kac çm?
- Makaleler
- 1
ATK Dragonfly A9 Air Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
GPX shapeini seviyorsanız bu iyidir. TAB2 kodu ile düşüyor.
Ceasar128
Uzman
- Makaleler
- 2
ATK Zero Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.
Dediginiz tarza en yakin bu var.
SF26
Üstün
TAB2 kodu kime ait, zamanında buna benzer meseleden ağzımız yandı çünkü.![]()
ATK Dragonfly A9 Air Wireless Mouse
Mouse Ürünlerinde İade Politikası: Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün Garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından kaynaklanmayan kusur durumunda bire bir değişim veya teknik servis desteği sağlanır.wraithesports.com
GPX shapeini seviyorsanız bu iyidir. TAB2 kodu ile düşüyor.
Ceasar128
Uzman
- Makaleler
- 2
Olay neydi?TAB2 kodu kime ait, zamanında buna benzer meseleden ağzımız yandı çünkü.
SF26
Üstün
Anlatılacak yer değil, konu kapandı ve bununla alakalı zaten yeteri kadar konuşuldu.
Scyrox V6'dan daha küçük az mouse var ki onlar da ağırlıklı olarak G-Wolves'un tepe modelleri, onların fiyatı da ortalama 7K civarı. ATK Zero olabilir en fazla.