Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar. Saate ihtiyacımın olduğunu düşündüğüm için saat ilanlarına bakmaya başladım. Aralarında gözüme güzel görünen bir Seiko saat buldum. Seiko SNXS73 modeldi ve satan arkadaş büyük ihtimalle bir saatçi. Ancak saati 3700 TL'ye bırakıyordu. Aynı saatin farklı kişilerden olan ilanlarına baktığım zaman 5700 TL dendiğini gördüm.

Şimdi 3700 TL'ye olan saatin çakma olma ihtimali nedir? Pek güvenemedim. Almak mantıklı mı, ya da bu fiyata bu model gibi duran bir saat öneriniz var mı?

seiko.webp
1761854507280.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
7S26 mekanizma bulunan bir model. Kötü değil ama eskidi artık. 4R3x mekanizmalı yeni modellere yönelmek daha mantıklı olabilir.
Hocam model ve marka olarak ne önerirsiniz? Günlük olarak kullanmayı düşünüyorum. Bir tane daha saatim var, o da beyaz olduğu için beyaz renk hoşuma gidiyor.

Dosya Ekleri

• jgpolo.webp
    jgpolo.webp
    173,8 KB · Görüntüleme: 41
Hocam o fotoğraftakini almayacağım elimde bulunan saat o :D. Swatch ikinci elleri bu fiyat bandında temiz midir? Replika olma olasılığı düşük müdür? Bir de hocam saatler plastik kordon metalik olan bir marka önerir misiniz? @BerkayZ87

Son düzenleme: