Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Bexerghe

Çalışkan
Merhaba,

Üç adet P12 PWM PST ARGB modeli fan aldım. Kasanın alt kısmına yerleştireceğim. Her bir fandan 4 adet kablo ucu çıkıyor. Pek anlamıyorum ama sormak istediğim şey şu. Bu üçü birbirlerine bağlanıp en son anakartta tek bir fan ve ARGB portuna olur mu? Eğer olursa birbirlerine hangi kabloyla bağlayacağız?

Çözüm
Merhaba teşekkürler cevap için. Anakartım Gigabyte X870E Aorus Elite modeli.
3A'ya kadar güç verebiliyor. Sorunsuz kullanırsın.

1759691499494.webp
1759691126778.webp

Dişi ve erkek olmak üzere ARGB girişi mevcut. Hepsini birbirine bağlayıp en son da anakarttaki ARGB portuna bağlayabilirsin fakat anakartının ARGB portunun kaç A beslemesi olduğuna bakmak gerekir, güç yetmezse tam performans çalışmayabilir LED'ler.

Anakart nedir?

PWM PST ARGB'nin 1 tanesi 0.4A güç istiyor, 3 tanesi 1.2A istiyor. 1.2A ve üzeri bir ARGB portu varsa anakartta, sorunsuz besler.

1759691225422.webp

Eki Görüntüle 190415

Dişi ve erkek olmak üzere ARGB girişi mevcut. Hepsini birbirine bağlayıp en son da anakarttaki ARGB portuna bağlayabilirsin fakat anakartının ARGB portunun kaç A beslemesi olduğuna bakmak gerekir, güç yetmezse tam performans çalışmayabilir LED'ler.

Anakart nedir?

PWM PST ARGB'nin 1 tanesi 0.4A güç istiyor, 3 tanesi 1.2A istiyor. 1.2A ve üzeri bir ARGB portu varsa anakartta, sorunsuz besler.

Eki Görüntüle 190416
Merhaba teşekkürler cevap için. Anakartım Gigabyte X870E Aorus Elite modeli.

Eki Görüntüle 190415

Anakart nedir?

Eki Görüntüle 190416
Bu arada bir şey daha soracağım. Birbirlerine sadece ARGB girişiyle bağlamam yeterli mi yoksa fan girişlerini de mi ayriyeten bağlayayım birbirlerine?