Mason Lockwood
Başarılı
Bu sorun önceden yoktu, sadece tek bir fotoğraf konulabiliyor.
Güncel ve diğer seçeneği de denedim. Çözüm olmuyor.Uygulaman güncel mi hocam? Ayrıca önbellek temizleme gibi şeyleri de dene derim.
Çözüm beklemek değil. Instagram destek ekibine sorunu ekran görüntüsü ile birlikte iletirseniz 48 saat içinde genelde çözülecektir. Kullanıcı deneyimi ve bug muhabbetleri için sürekli çalışıyorlar. Bu yüzden sorununuzun çözümü beklemek değil destek ekibine bildirmek.
Ben iletişime geçmeye çalıştığım da dönüş bile alamamıştım. Sanırım DM'de olan bir özellik gelip gitmişti. Kendi kendine 1 hafta içinde geldi.Çözüm beklemek değil. Instagram destek ekibine sorunu ekran görüntüsü ile birlikte iletirseniz 48 saat içinde genelde çözülecektir. Kullanıcı deneyimi ve bug muhabbetleri için sürekli çalışıyorlar. Bu yüzden sorununuzun çözümü beklemek değil destek ekibine bildirmek.
Dönüş mantığı ile çalışmıyorlar hocam. Sorunu çözüp geçiyorlar. Fark ederseniz şansınıza gibi bir şey yani. Bende de DM eski gözüküyordu iletişime geçtim 2 günde düzelttiler.Ben iletişime geçmeye çalıştığım da dönüş bile alamamıştım. Sanırım DM'de olan bir özellik gelip gitmişti. Kendi kendine 1 hafta içinde geldi.