SF26
Üstün
Yok Turkcell'den aldım.
Yok Turkcell'den aldım.
Link ne zaman acilir?Numara taşıma ve yeni hat alanlara. (12 ay söz verilmeli ve yeni kullanıcı olunmalıdır.)
Eki Görüntüle 103573
Gece 24:00 'da açılır.
Biraz sizin dikkatsizliğinizden olmuş. 265₺'ye 20GB veriyorlardı birkaç gün önce.Vodafone'da 1 GB internet, 1000 dk ve 100 SMS için 180 TL ödüyorum ya...
Hocam dikkatsizlik değil de mecburiyet diyeyim. Hat kendi adıma değil, Vodafone Yanımda uygulaması üzerinde de geçebileceğim en ucuz tarife buydu, bunu seçtim. Başka yerlerde daha ucuza tarife vardır illaki ama hat benim adıma olmadığından dolayı uğraşmadım.
Nasıl caymasız 1.5k cayma istiyor benden Vodafone. Nisan'a kadar taahhüt var.
Netgsm olayı sebebiyle kendisine gelen tepkileri modüle etme ve insanların ilgisini ondan çekme girişimi olarak yorumladım. (Ya da ben drama seviyorum)
gece yarısı sitesinden bakabilirsiniz. Tavsiyem bayiye gitmeniz.İnternet üzerinden mi başvurmalıyız yoksa herhangi bir mağaza veya bayisine gitsek yaparlar mı? İnternet üzerinden ise link varsa paylaşır mısınız? Şimdiden teşekkürler.
3 günde cayma kesemezler kesseler çok az bir şey çıkar.Nasıl caymasız 1.5k cayma istiyor benden Vodafone. Nisan'a kadar taahhüt var.