Detaylar
Kim cevapladı?KarinGoo
Başarılı
Taahhütün son ayında cayma bedeli çıkmıyor ancak siz yine de müşteri hizmetlerinden netleştirin.Türk Telekom'da taahhüdümün bitmesine 22 gün kaldı. Şu anda bu paketlerden birine geçiş yapsam, herhangi bir ceza ödemek zorunda kalır mıyım? Bilgisi olan var mı acaba?
Son düzenleyen: Moderatör:
AliKemal KUDU
Başarılı
Yeni hat alabilirsiniz veya amcan ile birlikte gidip hat taşıma işlemi yaparak geçebilirsiniz.Vodafone'da tarifemin son ayı 15GB'a 232.58 + vergi ödüyorum. Bu kampanyaya geçmek istiyorum ama hattım amcamın üstüne nasıl yapabilirim?
10 yılı aşkın süredir bu numarayı kullanıyorum o yüzden değiştirmeyi pek düşünmüyorum. Amcamdan kimlik bilgilerini istedim Online başvuru yaparak geçmeyi deneyeceğim.Yeni hat alabilirsiniz veya amcan ile birlikte gidip hat taşıma işlemi yaparak geçebilirsiniz.
omerdesouza
Uzman
Hali hazırda Turkcellliyim. Bugün Turkcell şubede başka hattımı taşıdım fakat kendi ana hattım için geçiş yapamadım çünkü kampanyanın ne zaman sona ereceği belli değil. Belirli bir zaman olsa farklı operatöre geçip tekrar Turkcell'e dönelim ama muamma.
Turkcell müşteri hizmetlerinde çalışan bir arkadaşıma sorduğumda kampanya bu ayın 15'ine kadar geçerli dedi.Hali hazırda Turkcellliyim. Bugün Turkcell şubede başka hattımı taşıdım fakat kendi ana hattım için geçiş yapamadım çünkü kampanyanın ne zaman sona ereceği belli değil. Belirli bir zaman olsa farklı operatöre geçip tekrar Turkcell'e dönelim ama muamma.
Hocam bilgisizliğimi mazur görün ben Vodafone kullanıyorum ve taahhüdüm 21.12.2024'te bitiyor taahhüt ücreti çıkar mı? Biraz önce Turkcell'den bu kampanya için başvuru yaptım yeni SIM olarak hat ablamın üzerine ve onun adresine gidecek bir sıkıntı olmaz değil mi? Bir de Turkcell simi teslim edince mi Vodafone kapanıyor Turkcell açılıyor? Şimdiden teşekkürler.
AliKemal KUDU
Başarılı
Son ayda çıkmıyor diye biliyorum, çıksa bile çok az olur. Benim taahhüdümün bitmesine 45 gün kala geçtim 300 küsur lira cayma bedeli çıktı.Hocam bilgisizliğimi mazur görün ben Vodafone kullanıyorum ve taahhüdüm 21.12.2024'te bitiyor taahhüt ücreti çıkar mı? Biraz önce Turkcell'den bu kampanya için başvuru yaptım yeni SIM olarak hat ablamın üzerine ve onun adresine gidecek bir sıkıntı olmaz değil mi? Bir de Turkcell simi teslim edince mi Vodafone kapanıyor Turkcell açılıyor? Şimdiden teşekkürler.
KarinGoo
Başarılı
Geçiş zamanı size sms olarak geliyor. Teslim alınca açılmaz. Zamanı size bildirilen saatte olacaktır. Nereye gittiğinin bir önemi yok. Taahhütünüzün son ayında cayma bedeli çıkmaz. İyi forumlar.Hocam bilgisizliğimi mazur görün ben Vodafone kullanıyorum ve taahhüdüm 21.12.2024'te bitiyor taahhüt ücreti çıkar mı? Biraz önce Turkcell'den bu kampanya için başvuru yaptım yeni SIM olarak hat ablamın üzerine ve onun adresine gidecek bir sıkıntı olmaz değil mi? Bir de Turkcell simi teslim edince mi Vodafone kapanıyor Turkcell açılıyor? Şimdiden teşekkürler.
Yeni konular
-
-
-
-
-
1.000 TL'ye kadar bilgisayar masası için ayak destek ünitesi önerisi
- Michael MYERS
-
-
-