Detaylar
Kim cevapladı?ToprakElgz
Becerikli
Alacağım monitör'ün fiyatı düşmüş almak istiyorum. Ama sistemi 3-4 ay sonra alacağım. Kargo'nun kutusunu hiç açmasam bozulur mu?
Rafta durmasıyla ne farkı var ki? Bir şey olmaz.
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 5
3 ay kullandığınız monitör bozuluyor mu? Tabii ki de bozulmaz ama, açarak testini yaparsanız daha iyi olur.
- Makaleler
- 1
Tozlu bir ortama koyarsan tozlanabilir ama onun dışında hiçbir şey olmaz. 20 yıl kutuda kalıp hala çalışan monitörler var.
EsraBehzatHikayesi
Becerikli
Güneş ve rutubet olmayan bir yere koy torunlarına bile hediye edebilirsin.
erdym
Üstün
Alacağım monitör'ün fiyatı düşmüş almak istiyorum. Ama sistemi 3-4 ay sonra alacağım. Kargo'nun kutusunu hiç açmasam bozulur mu?
Açıp bak sonra aynı şekilde geri paketle en azından hasar varsa da erken tespit edip iade gönderebilirsin. Yoksa sistemi aldığında al başına derdi yok kullanıcı hatası yok servis falan filan uğraş dur.
ElderAssassin
Yetkin
Son tüketim tarihinden önce yiyin siz gene de ne olur, ne olmaz.
Optimic
Çalışkan
3 ay kullandığınız monitör bozuluyor mu? Tabii ki de bozulmaz ama, açarak testini yaparsanız daha iyi olur.
Tozlu bir ortama koyarsan tozlanabilir ama onun dışında hiçbir şey olmaz. 20 yıl kutuda kalıp hala çalışan monitörler var.
Cevaplar için sağolun.Güneş ve rutubet olmayan bir yere koy torunlarına bile hediye edebilirsin.
Son tüketim tarihinden önce yiyin siz gene de ne olur, ne olmaz.
Tamamdır hocam.Açıp bak sonra aynı şekilde geri paketle en azından hasar varsa da erken tespit edip iade gönderebilirsin. Yoksa sistemi aldığında al başına derdi yok kullanıcı hatası yok servis falan filan uğraş dur.