Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
BIOS ayarlarini fabrika ayarlarina cevrip tekrar deneyin. Cok kucuk ihtimal de olsa bazen sorun cikabiliyor. Sonra tekrar USB ile boot etmeyi deneyin. Olmazsa servise gidecek. FreeDOS ile satiliyorsa cihaz yedeklerinizi alip FreeDOS yukleyerek gondermenizi tavsiye ederim.
Cihaz FreeDOS olarak satılıyor. "Load Defaults(F9) - > Save and Exit (F10)" şeklinde ilerledim ancak USB hala görünmüyor. Bu sorunun bu laptopta yaşanan anakart yanması sorunu ile bağlantısı var mıdır acaba?
Düzenleme:
Burada önerilen cihaz açılmadan önce 60 saniye açma butonuna basılı tutma çözümünü uyguladığımda çalıştı. Umarım başka bir sorun yaşamam bu çözümü uyguladıktan sonra. Ayrıca çözüm kasmaya çalışmıyorum, daha önce bu laptop ile ilgili garantisi hakkında forumda konu açmıştım.
Cengiz
Uzman
Bu problem yaklaşık 1 aydır var. Kullandığım kablo başka yerlerde sıkıntısız çalışıyor.
@electro, hocam ilginç bir durum, ilk defa gördüm. İllaki forumdaki başka arkadaşlar yardımcı olabilecektir fakat bence garantiye gönderin veya güvenilir bir bilgisayarcıya arıza teşhisi yaptırabilirsiniz. Ek olarak siz hiç içini açtınız mı cihazın?
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Kutudan çıktığı şekilde kullanıyorum.@electro, hocam ilginç bir durum, ilk defa gördüm. İllaki forumdaki başka arkadaşlar yardımcı olabilecektir fakat bence garantiye gönderin veya güvenilir bir bilgisayarcıya arıza teşhisi yaptırabilirsiniz. Ek olarak siz hiç içini açtınız mı cihazın?
@3613 hocam deneyip yazayım.
3 ayliksa direkt servise gonderin. O porta USB bellek takip boot etmeyi denediniz mi? Isletim sisteminden mi degil mi kesinlesir boylece.
Boot menüsünde gözükmüyor USB-C girişine USB bellek takılınca.
Son düzenleme:
BIOS ayarlarini fabrika ayarlarina cevrip tekrar deneyin. Cok kucuk ihtimal de olsa bazen sorun cikabiliyor. Sonra tekrar USB ile boot etmeyi deneyin. Olmazsa servise gidecek. FreeDOS ile satiliyorsa cihaz yedeklerinizi alip FreeDOS yukleyerek gondermenizi tavsiye ederim.
electro
Yetkin
- Makaleler
- 1
Cihaz FreeDOS olarak satılıyor. "Load Defaults(F9) - > Save and Exit (F10)" şeklinde ilerledim ancak USB hala görünmüyor. Bu sorunun bu laptopta yaşanan anakart yanması sorunu ile bağlantısı var mıdır acaba?
Düzenleme:
Burada önerilen cihaz açılmadan önce 60 saniye açma butonuna basılı tutma çözümünü uyguladığımda çalıştı. Umarım başka bir sorun yaşamam bu çözümü uyguladıktan sonra. Ayrıca çözüm kasmaya çalışmıyorum, daha önce bu laptop ile ilgili garantisi hakkında forumda konu açmıştım.
Son düzenleme: