Evet dostlar, yine bir internet araştırması sonrası kararsız kaldığımız için konu açıyoruz. 1-2 haftada 1 sakal tıraşı olurum. Yabancı kaynaklar dahil tüm sitelere baktım. 3 bıçaklıyı da öven çok, 5 bıçaklıyı da öven çok. Burada ikisini de kullananlar hangisini tavsiye eder veya karşılaştırma yapabilir mi?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 18 Aralık 2023
İkisini de kullandım, 5 bıçaklı çok daha çekmeden ve sıfır alıyor.
5 bıçaklıdan kastınız Fusion Proglide ise dediğim geçerli. Başka modelde varsa bilmiyorum.
5 bıçaklıdan kastınız Fusion Proglide ise dediğim geçerli. Başka modelde varsa bilmiyorum.
Proglide 5 gibi 5 bıçaklılar daha uzun süre dayanıyor. 3 bıçaklıya göre kesme kalitesi çok farklı değil sadece daha uzun ömürlü.
Dediğin gibi 5 bıçaklı daha pürüzsüz alıyor diyorlar fakat 3 bıçaklaya nazaran cildi daha çok tahriş ediyormuş. Doğru mu?İkisini de kullandım, 5 bıçaklı çok daha çekmeden ve sıfır alıyor.
Dediğin gibi 5 bıçaklı daha pürüzsüz alıyor diyorlar fakat 3 bıçaklaya nazaran cildi daha çok tahriş ediyormuş. Doğru mu?
Böyle bir sorun yaşamadım.
3 bıçaklı 6'lı 150 tl, 5 bıçaklı 2'li 300 tl. 150 tl artık bir yemek parası bile olmadığının farkındayım da yine de soruyorum. aradaki farkı verip 5'li almaya değer mi, farkı hisseder miyim?
3 bıçaklı 6'lı 150 tl, 5 bıçaklı 2'li 300 tl. 150 tl artık bir yemek parası bile olmadığının farkındayım da yine de soruyorum. aradaki farkı verip 5'li almaya değer mi, farkı hisseder miyim?
Sonuçta yıllarca kullanılacak. Alın derim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
30.000 TL bütçe ile ders ve günlük kullanım için tablet önerisi
- White Dragon
-
-
-
-