Geçemezsin. AT&T, Starlink gibi hizmetler gelmediği sürece bu 3 tekelden birini kullanacaksın.
Detaylar
Kim cevapladı?Yurt dışına bağlı diye bir şey yok, yine bu firmaların baz istasyonlarını kullanmış oluyorsun. eSIM aldığın firma yabancı olabilir fakat sana şebekeyi sağlayanlar Türkiye'de anlaşmalı olduğu bu 3 operatör.Telefon görüşmesi ve SMS kullanmıyorsan, işlerini WhatsApp ve Instagram mesajlarıyla hallediyorsan yurt dışına bağlı eSIM alabilirsin.
dotsh
Üstün
Yok.
Onlarda yine Turkcell, TT vb. altyapıları kullanıyor diye biliyorum. İngiltere SIM'e sahibim. Hat ismi bölümünde giffgaff-Turkcell yazıyor.
Telefon görüşmesi ve SMS kullanmıyorsan, işlerini WhatsApp ve Instagram mesajlarıyla hallediyorsan yurt dışına bağlı eSIM alabilirsin.
Onlarda yine Turkcell, TT vb. altyapıları kullanıyor diye biliyorum. İngiltere SIM'e sahibim. Hat ismi bölümünde giffgaff-Turkcell yazıyor.
- Makaleler
- 14
Güzel çözüm sunabilirim.
Bugün itibariyle;
Sadece evde ve iş yerinde internet kullanmaya karar verdim. O yüzden internet paketi hiç almayacağım. Çok zor durumda kalırsam da "minimum" bir paket satın alırım.
Onun dışında konuşma paketini de artık almayacağım. Whatsapp kullanacağım. Dışarıda zor durumda olursam o zaman minimum paketi satın alırım.
Herkes bugünden sonra bunu yaparsa kullanmak zorunda kaldığımız operatörler ciddi manada zarar etmeye başlar.
Ülkeye de affette hizmet verebilecek Starlink'in girmesini engellediler. Telsiz kullanım bedeli diye deprem vergisi ödüyoruz. Çekmiyorsa minimum para kazandırın ki keyifli keyifli zıkkım yiyemesinler!
Ha ama zaten Şubat 2023 depreminde fatura gönderiyorlar. Ne beklersin ki? "Turkcell'e kopar hayattan!"
Spartan
Başarılı
Herkes Telefonum gitti internetim gitti falan diyor ama ben Vodafone kullanıyorum ve Deprem anında da spor salonundaydım. Gayet rahat herkesle konuştum sıkıntısız hatta spor salonundan çıkardılar 1 saat orada bekledim tekrar içeri giriş olacak mı antrenmana devam edecek miyiz falan diye Instagram'da falan takıldım. Vodafone kullanıp hat alamayan oldu mu?
- Makaleler
- 62
He, pardon.