Akakçe'de en ucuzu 36.000 TL. Fiyat değişmeden alan arkadaşlara hayırlı olsun. Peşin fiyatına 6 taksit imkanı da var.
Dosya Ekleri
Son düzenleme:
Allah aşkına o konuya hiç girmeyin. AMD hatalarından söz edildiğinde fırtına kopuyor ve 10 sayfa karşılıklı tartışma dönüyor. İşin komik tarafı AMD’nin 6xxx 7xxx serileri öne sürülerek tartışılıyor. Günümüzde hala mutlak bir cevabı yok. NVIDIA’nın yazılımsal hata oranı daha düşük. AMD ise uygun fiyata çok daha iyi kare performansı sağlıyor. Bu kadar basit. Aşırı garantici, hata çıkarsa uğraşmak istemiyorum diyen birisi seçimini de buna göre yapmakta özgür.Bu fiyatı hak eden bir GPU olup olmamasını değil de bu piyasada alınabilecek ekran kartları arasında mı onu değerlendirmek gerekli bence. Çünkü piyasadaki çoğu kartın fiyatları globalde bile yüksek. Gereğinden pahalı. O genel bir sorun diye düşünüyorum. AMD tavsiye edenler için de şunu sormak lazım. AMD hatalarından döndü mü? Yoksa hala tercih edilmemesi gereken ekran kartları mı? Sadece yüksek FPS almak her şeyi değiştirmiyor.
Bir gerçek daha var. Nvidia 5XXX serisi driverleri AMD 9XXX serisinden daha sorunlu resmen. Ama hiç konuşulmadı.Allah aşkına o konuya hiç girmeyin. AMD hatalarından söz edildiğinde fırtına kopuyor ve 10 sayfa karşılıklı tartışma dönüyor. İşin komik tarafı AMD’nin 6xxx 7xxx serileri öne sürülerek tartışılıyor. Günümüzde hala mutlak bir cevabı yok. NVIDIA’nın yazılımsal hata oranı daha düşük. AMD ise uygun fiyata çok daha iyi kare performansı sağlıyor. Bu kadar basit. Aşırı garantici, hata çıkarsa uğraşmak istemiyorum diyen birisi seçimini de buna göre yapmakta özgür.
Peki bu fiyata alınmaz demenizin sebebi nedir? AMD yi işe katmazsak Nvidia tarafında hangi ekran kartını öneriyorsunuz?Allah aşkına o konuya hiç girmeyin. AMD hatalarından söz edildiğinde fırtına kopuyor ve 10 sayfa karşılıklı tartışma dönüyor. İşin komik tarafı AMD’nin 6xxx 7xxx serileri öne sürülerek tartışılıyor. Günümüzde hala mutlak bir cevabı yok. NVIDIA’nın yazılımsal hata oranı daha düşük. AMD ise uygun fiyata çok daha iyi kare performansı sağlıyor. Bu kadar basit. Aşırı garantici, hata çıkarsa uğraşmak istemiyorum diyen birisi seçimini de buna göre yapmakta özgür.
Valla Recep Baltaş'ın AMD videosundan sonra fikriniz biraz değişebilir. İzlemenizi öneririm.Bir gerçek daha var. Nvidia 5XXX serisi driverleri AMD 9XXX serisinden daha sorunlu resmen. Ama hiç konuşulmadı.
Peki bu fiyata alınmaz demenizin sebebi nedir? AMD'yi işe katmazsak NVIDIA tarafında hangi ekran kartını öneriyorsunuz?
Vallahi Recep Baltaş'ın AMD videosundan sonra fikriniz biraz değişebilir. İzlemenizi öneririm.