Şöyle diyeyim. Başka şehrin saha şefi benim için bulunduğum bölgedeki arkadaşlarla görüşeceğim demişti. Bir tane de bölge müdürü mesajınızı ileteceğim demişti. Demek ki hepsi birden adamlara bilgi verince 3 günde yapmak istediler.

Bölgede fiber olunca hemen gelip çekiyorlar, bizim bölgede fiber vardı ama binalarda yoktu. 2 gün içinde 3 binaya fiber çektiler, 1 hafta içinde de satış için çalışanlar gelmişti direkt dairelere.

Valla benim karşı binamda vardı hemen. Bilemiyorum ama bi 30-40 metre sanırım benim.
Çok iyi ya. Ben takıldım kaldım 2 yıldır 35 MBPS de. TT 720 TL Fiyat biçti tahadüt sonu. En yakın altyapı da GPON'muş oda bizim eve 2 km falan ötede ( araba ile 3 dk ötede ki cadde de ). Sanırım hiç bir şekilde buraya getirmezler o fiberi.

Çok iyi ya. Ben takıldım kaldım 2 yıldır 35 MBPS de. TT 720 TL Fiyat biçti tahadüt sonu. En yakın altyapı da GPON'muş oda bizim eve 2 km falan ötede ( araba ile 3 dk ötede ki cadde de ). Sanırım hiç bir şekilde buraya getirmezler o fiberi.
Sen yine de her yolu dene. Şansını dene. İlk olayda pes etme ki ben BTK dan Cimerden gelen yanıtlarda falan baya umutsuz duruma düşmüştüm daha sonradan ise azmettim ıslak imzalı dilekçlerle tüm Linkedindeki TT yetkililerini durumu detaylıca açıklayan yazılar yazdım. İllahaki 4-5 tanesi yardım ediyor.

Çoğu zaman bunu öneriyoruz zaten. Etki sıralaması: LinkedIn CEO'su > Bölge Müdürlüğü > Müşteri hizmetleri. Açık Kapı gibi platformlardan çok dengesiz cevaplar geliyor. Kimi çözüyor, kimi çözemiyor.

Sen yine de her yolu dene. Şansını dene. İlk olayda pes etme ki ben BTK'den CİMER'den gelen yanıtlarda falan bayağı umutsuz duruma düşmüştüm daha sonradan ise azmettim ıslak imzalı dilekçlerle tüm LinkedIn'deki TT yetkililerini durumu detaylıca açıklayan yazılar yazdım. İllaki 4-5 tanesi yardım ediyor.

Şefe nasıl ulaşıcaz siz nasıl ulaştınız.

Ben yazdım bazı kişilere ama bakmiyorlar.
Herkese yazın. Sadece yüksek kademelere yazın. Ve basit bir cümle değil uzunca paragraflarca yazarak detaylica aciklamaniz lazim. Daha önceden BTK gibi her yolu denemiş olmaniz ve tüm apartmana dilekçe imzalatıp bunları da belirtmeniz lazım. Basit yazıları ciddiye almazlar.