Steam 3. hesap nasıl öğrenilir?

Hmmm anladım hocam teşekkür ederim yardımınız için.

Başka konu açmıştım da görmüşsünüz sanırım hocam işte oradaki gibi bir soru var kafamda o yüzden silmeyi düşünmüştüm. Olmazsa kullanmadığım bir yerde veya bilgisayarda Gmail'i tutarım ama genel işleri diğeriyle yaparım. Yardımınız için teşekkür ederim hocam.

Hocam CD PROJEKT RED hesabı vardı. Şimdi hesaba giriş yapmaya çalışınca böyle bir hesap yok ama hesap kurduğuma eminim. Cyberpunk sayfasında 3. parti EULA yazıyor sadece. Bu oyunlar Rockstar oyunları gibi tek bir hesaba mi bağlanıyor yoksa başka hesaplarlada giriliyor mu?

Son düzenleme:
Hocam emin değilim CD PROJECT RED ve Larian Studio'da sanırım başka giriş yapılıyordur. Ben Baldur's Gate 2.turumda yeni hesap oluşturmuştum. Bu oyunlar sanırım hesap gerektirmeden de oynatıyor.

Hocam emin değilim CD project red ve larian Studio'da sanırım başka giriş yapılıyordur. Ben Baldur's Gate 2.turumda yeni hesap oluşturmuştum. Bu oyunlar sanırım hesap gerektirmeden de oynatıyor.

Ben şimdi çok uzun zaman sonra Gmail'ime olan erişimimi kaybedebilirim hocam. Kaybedersem Cyberpunk oynamak istediğimde Steam'a kayıtlı olan eski e-posta adresi olacak. Onu değiştirmeye çalışıyorum ama hesap yok diyor. Zamanı gelince ister diye endişeleniyorum.

Hocam emin değilim CD project red ve larian Studio'da sanırım başka giriş yapılıyordur. Ben Baldur's Gate 2.turumda yeni hesap oluşturmuştum. Bu oyunlar sanırım hesap gerektirmeden de oynatıyor.

Hocam ben bu eski Gmail'i çok tutmak istemiyorum kurtulmak istiyorum direk. Belli bir süre kalır evet ama ondan sonra silmek istiyorum.

Oynamak için illa hesap açma şartın yok diye biliyorum Cyberpunk için. Belki hesap oluşturmamış olabilirsiniz.

Oynamak için illa hesap açma şartın yok diye biliyorum Cyberpunk için. Belki hesap oluşturmamış olabilirsiniz.

Hocam başka arkadaşım yeni aldı oyunu oda açtı hesap internet sitesinden girince şifresini vs onda da böyle bir hesap yok diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…