Dediğiniz Rockstar, EA, Ubisoft gibi uygulamaların sitelerinden mailinizi değiştirmekse işe yarar tabii ki. Benim dediğim eğer maile ulaşamıyorsanız ve değiştiremeyecek durumdaysanız bağlantıyı kaldırıp yeni maille yeni hesap açmaktı. Dediğiniz gibi mail değiştirirseniz hesabın şifresini hatırlayıp mailini hatırladığınız sürece sorun yaratmaz tabii ki.

Hmmm anladım hocam teşekkür ederim yardımınız için.

Hocam yeni hesaba geçtikten sonra koyun dursun bir kenarda, çıkın hesaptan.
Hesabı silerseniz ileride pişman olursunuz. Steam hesabınıza bir şey olduğunda yardım bulamazsınız. Önemli bir şeyinizi unutmuşsunuzdur her türlü. Ben yaşadım siz yaşamayın.

Başka konu açmıştım da görmüşsünüz sanırım hocam işte oradaki gibi bir soru var kafamda o yüzden silmeyi düşünmüştüm. Olmazsa kullanmadığım bir yerde veya bilgisayarda Gmail'i tutarım ama genel işleri diğeriyle yaparım. Yardımınız için teşekkür ederim hocam.

Hocam şöyle söyleyeyim; bunun en kolay yöntemi kütüphanenizdeki oyunları sıra sıra mağaza sayfalarında 3.parti hesap gerektirir yazısı olup olmadığını kontrol etmek gerekir. Şöyle gözüküyor;
Eki Görüntüle 116965Eki Görüntüle 116966

Buralara bakabilirsiniz. Bu hesapları da mail değişmeden önce hepsinin internet sitelerinden giriş yaparak Steam ile olan bağlantınızı kesin. Aksi takdirde ulaşamazsanız hesaplarınıza sizi çok ciddi şekilde süründürürler. Ben mail hesabımı çaldırmıştım Rockstar ile yaklaşık 20 kere falan mailleştim ancak halledebilmiştim problemimi. Genelde hepsinin sitesinde Steam bağlantısını çıkartma yeri var bağlı olan hesaplar bölümünde yoksa da destekleriyle iletişime geçeceksiniz Steam adresini yazıp onlar hallediyorlar.

Hocam CD PROJEKT RED hesabı vardı. Şimdi hesaba giriş yapmaya çalışınca böyle bir hesap yok ama hesap kurduğuma eminim. Cyberpunk sayfasında 3. parti EULA yazıyor sadece. Bu oyunlar Rockstar oyunları gibi tek bir hesaba mi bağlanıyor yoksa başka hesaplarlada giriliyor mu?

Son düzenleme:
Hocam CD PROJEKT RED hesabı vardı. Şimdi hesaba giriş yapmaya çalışınca böyle bir hesap yok ama hesap kurduğuma eminim. Cyberpunk sayfasında 3. parti EULA yazıyor sadece. Bu oyunlar Rockstar oyunları gibi tek bir hesaba mi bağlanıyor yoksa başka hesaplarlada giriliyor mu?
Hocam emin değilim CD PROJECT RED ve Larian Studio'da sanırım başka giriş yapılıyordur. Ben Baldur's Gate 2.turumda yeni hesap oluşturmuştum. Bu oyunlar sanırım hesap gerektirmeden de oynatıyor.

Hocam emin değilim CD project red ve larian Studio'da sanırım başka giriş yapılıyordur. Ben Baldur's Gate 2.turumda yeni hesap oluşturmuştum. Bu oyunlar sanırım hesap gerektirmeden de oynatıyor.

Ben şimdi çok uzun zaman sonra Gmail'ime olan erişimimi kaybedebilirim hocam. Kaybedersem Cyberpunk oynamak istediğimde Steam'a kayıtlı olan eski e-posta adresi olacak. Onu değiştirmeye çalışıyorum ama hesap yok diyor. Zamanı gelince ister diye endişeleniyorum.

Hocam emin değilim CD project red ve larian Studio'da sanırım başka giriş yapılıyordur. Ben Baldur's Gate 2.turumda yeni hesap oluşturmuştum. Bu oyunlar sanırım hesap gerektirmeden de oynatıyor.

Hocam ben bu eski Gmail'i çok tutmak istemiyorum kurtulmak istiyorum direk. Belli bir süre kalır evet ama ondan sonra silmek istiyorum.

Ben şimdi çok uzun zaman sonra Gmail'ime olan erişimimi kaybedebilirim hocam. Kaybedersem Cyberpunk oynamak istediğimde Steam'a kayıtlı olan eski e-posta adresi olacak. Onu değiştirmeye çalışıyorum ama hesap yok diyor. Zamanı gelince ister diye endişeleniyorum.

Hocam ben bu eski Gmail'i çok tutmak istemiyorum kurtulmak istiyorum direk. Belli bir süre kalır evet ama ondan sonra silmek istiyorum.
Oynamak için illa hesap açma şartın yok diye biliyorum Cyberpunk için. Belki hesap oluşturmamış olabilirsiniz.