troken

Başarılı
Digitürk 3 telif attı, kanal kaldırıldı. Uzun yayın kesitleri atıyordum. İçlerinde Trendyol Süper Lig özetleri var mış. Tüm videolar yalnızca gizli şekilde (private) ve arşiv amaçlı yüklenmişti, kamuya açık veya ticari bir paylaşım yoktu. Farkında olmadan 3. videoyu da attım, kanal kapandı, erişilmiyor şu an.

Kanal 3 telif hakkı ihlalinden sonra geri açılsa yani Digitürk, YouTube'a yaptığı ihlali geri çekerse ve kanal açılırsa videolar duracak mı?

Digitürk'ün hiçbir şekilde bakmayacagini düşündügumden dolayı YouTube'dan tüm videolarımı nasıl alacağım şu anda?

IMG_20251112_155552.webp

Aşağıdaki görseller, 2 ihlal olduğu zaman. 1 saat sonra üçüncüyü yedim.

Ekran görüntüsü 2025-11-12 134112.webp

1762942088820 (1).webp

Ekran görüntüsü 2025-11-12 130608.webp

3 Telif atıldı mı kanal nanay olur yani geçmiş olsun. Telifler kalkamaz, kaldırılma imkanı olsaydı bile kanal direkt siliniyor kapatılıyor zaten.
Maalesef videolara da erişemezsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
3 Telif atıldı mı kanal nanay olur yani geçmiş olsun. Telifler kalkamaz, kaldırılma imkanı olsaydı bile kanal direkt siliniyor kapatılıyor zaten.
Açtırma gibi bir durum imkansız mı? Bana videolarımı versinler, sonuçta benim verilerim değil mi? Depolama olarak kullanıyordum. Neden kanalı direkt bu şekilde hiçbir şekilde verileri vermeden kapatıyorlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi baktım ve biraz araştırdım.
Sanırım geri bildirim gönderebiliyormuşsunuz ama kabul edilip edilmeyeceği YouTube'a kalmış.

Bakınız ileti bu şekilde:

Telif hakkı nedeniyle kanalın kapatılması​

Kanalınız telif hakkı ihlali konulu iddialar nedeniyle kapatıldıysa ve söz konusu iddiaların hatalı olduğunu düşünüyorsanız karşı bildirim gönderebilirsiniz. Kanalları kapatılan kullanıcılar da bu işlemi gerçekleştirebilir ancak karşı bildirim web formuna erişemez. Karşı bildirimi e-posta, faks veya posta yoluyla da gönderebilirsiniz.

Dilerseniz hak talebinde bulunan tarafla doğrudan iletişime geçerek talebi geri çekmesini isteyebilirsiniz.

Karşı bildirim süreci hakkında daha fazla bilgi için Telif Hakkı Merkezi'ni ziyaret edin.

Açtırma gibi bir durum imkansız mı? Bana videolarımı versinler, sonuçta benim verilerim değil mi? Depolama olarak kullanıyordum. Neden kanalı direkt bu şekilde hiçbir şekilde verileri vermeden kapatıyorlar?

Vermeyebilirler çünkü Digitürk'ten telif yemissin kacak olarak paylasmissin istese dava da açabilir sen yaptığın korsana giriyor.

Vermeyebilirler çünkü Digitürk'ten telif yemissin kacak olarak paylasmissin istese dava da açabilir sen yaptığın korsana giriyor.
Copyright analizi yapan bota takılmis. 3.videoyu atmayacaktim. Attiktan 1 saat sonra algıladı kapandi kanal. Videolara bakmadigimdan direk olarak attıgimdan dolayi oldu. YouTube'a videolarımı vermesi için veri talebi isteyemez miyim? Hiç canlı destekleri yok mu bunların AI'mi bunlar hep?

Copyright analizi yapan bota takılmis. 3.videoyu atmayacaktim. Attiktan 1 saat sonra algıladı kapandi kanal. Videolara bakmadigimdan direk olarak attıgimdan dolayi oldu. YouTube'a videolarımı vermesi için veri talebi isteyemez miyim? Hiç canlı destekleri yok mu bunların AI'mi bunlar hep?

Evet al canli destek cok zor bağlanır.