Şu an içiyorum 5 tane aldım 2.5 litre bakıcaz duruma.
2.5 litre sarhoş eder. 100 de 5 1000 de 50 2000 de 100 2500 de 125 gram alkol eder. Sarhoş olursun ama aşırı derecede su kaybedersin. Kreatin aldığın günler alma. Bira aşırı diüretik etki yaratır. Ağır susuzluk çekmeye de hazır ol.Şu an içiyorum 5 tane aldım 2.5 litre bakıcaz duruma.
Valla ona para yok bugün yükleme yaptım 10 g kreatin Allah sonumuzu hayır etsin kafayı bulalım da.2.5 litre sarhoş eder. 100 de 5 1000 de 50 2000 de 100 2500 de 125 gram alkol eder. Sarhoş olursun ama aşırı derecede su kaybedersin. Kreatin aldığın günler alma. Bira aşırı diüretik etki yaratır. Ağır susuzluk çekmeye de hazır ol.
Zil zurna olmak istiyorsan git adam gibi 35'lik votka, viski veya rakı al. Ayrıca hare vardı bir zamanlar hala varsan onda yüzde 15 alkol vardı onun da tadı güzel.
Vallahi ona para yok bugün yükleme yaptım 10 g kreatin Allah sonumuzu hayır etsin kafayı bulalım da.
2.deyim şu an başladım artık bitiricem.10 gram. Yapma. Böbrek aşırı su atacak. Eğer illa içeceğim diyorsan su da iç diyeceğim de zaten 2.5 litre bira içecen. Ben olsam yapmazdım.
Ya git yarın kafayı bul hazır daha 1. yi içiyorken. Yarın kreatin alma git 1 de yüksek alkollü içki al tam bul. Hala 4 biran var sonuçta.
Yoksa böbrekleri eline alırsın.