2 2242 Üstün Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 1.891 Çözümler 7 Beğeniler 424 27 Ekim 2025 #1 Açılan programlar arası iyi geçişler yapmak istiyorum. Üst monitördeki görüntüyü tek tuşla ana ekrana almak gibi. Güzel özellikleri olmalı ve ücretsiz olması lazım. Program önerilerinizi bekliyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Ekim 2025
Açılan programlar arası iyi geçişler yapmak istiyorum. Üst monitördeki görüntüyü tek tuşla ana ekrana almak gibi. Güzel özellikleri olmalı ve ücretsiz olması lazım. Program önerilerinizi bekliyorum.
3 3613 Üstün Katılım 25 Ocak 2024 Mesajlar 2.985 Çözümler 34 Beğeniler 2.506 27 Ekim 2025 #2 Win + Tab tuşlarina basarak istedigin programi istedigin pencereye surukleyerek cok kolay sekilde tasiyabilirsin. Win + Shift + sag ya da sol tuslari ile programi onceki ya da sonraki monitore gonderebilirsin. DisplayFusion, Actual Multiple Monitors ya da NirSoft MultiMonitorTool gibi araclari kullanarak 3. parti yazilimlar ile de yapman mumkun. Son düzenleme: 27 Ekim 2025
Win + Tab tuşlarina basarak istedigin programi istedigin pencereye surukleyerek cok kolay sekilde tasiyabilirsin. Win + Shift + sag ya da sol tuslari ile programi onceki ya da sonraki monitore gonderebilirsin. DisplayFusion, Actual Multiple Monitors ya da NirSoft MultiMonitorTool gibi araclari kullanarak 3. parti yazilimlar ile de yapman mumkun.