Alınan keyin çeşitli sorunlardan iptali vs. gibi konuları biliyorum fakat herhangi bir sorun durumunda ayrıyeten Steam hesabının ceza veya yaptırım alma durumu oluyor mu?
Eğer çalıntı key veya çalıntı ödeme yöntemi ile alındıysa aracı siz değilseniz oyunu sizden geri alırlar eğer siz çalıntı ödeme yöntemiyle alırsanız ceza durumları da ortaya çıkabilir.
Güvenilir mağazalardan ve yüksek puanlı satıcılardan alışveriş yaptığın sürece hiçbir sorun olmaz. Yaklaşık 10 senedir ara sıra key mağazalarından alışveriş yapıyorum. Şu ana kadar geri alınma gibi bir sorunla karşılaşmadım. Oyunları absürt derecede ucuz satan yerlerden uzak dur yeter.
Enaba üzerinden Crimson Desert yarı fiyatına satılıyor onu almayı düşündüğüm için yazdım. Enaba TrustPilot'dan 282kKincelemede 4.3 yıldız almış. Enaba satıcıya %100 güvenilir etiketi koymuş ve satıcınında +250k 9 puanlı başarılı satış işlemi var.
Enaba üzerinden Crimson Desert yarı fiyatına satılıyor onu almayı düşündüğüm için yazdım. Enaba TrustPilot'dan 282kKincelemede 4.3 yıldız almış. Enaba satıcıya %100 güvenilir etiketi koymuş ve satıcınında +250k 9 puanlı başarılı satış işlemi var.