3 pedallı ve vitesli bir direksiyon seti almak istiyorum. Logitech'in bazı modelleri aşırı pahalı, Rampage'in de V900 modeli için çabuk ses çıkarmaya başlıyor ölü bölge çok vs. deniyor. Rampage Drive RS+ da hiçbir yerde bulamıyorum. Sıfır veya ikinci el fark etmez, fiyat performans olduğunu düşündüğünüz modeller nedir? Net bir bütçem yok çünkü fiyat aralığını bilmiyorum önerilere göre araştıracağım.
Bu konuda paraya kıymanız gerekiyor maalesef ki. Şahsen Rampage'in adını bile geçirmezdim bu konuda. G29'u kendim deneyimledim, aktif araç kullanan birisi olarak bana yetersiz geldi ve iade ettim. Oynadığınız oyundan keyif almak istiyorsanız ki zaten seti bunun için alacaksınız, minimum 20 bin TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor.
Bu konuda paraya kıymanız gerekiyor maalesef ki. Şahsen Rampage'in adını bile geçirmezdim bu konuda. G29'u kendim deneyimledim, aktif araç kullanan birisi olarak bana yetersiz geldi ve iade ettim. Oynadığınız oyundan keyif almak istiyorsanız ki zaten seti bunun için alacaksınız, minimum 20 bin TL'yi gözden çıkarmanız gerekiyor.
Normal araçlardaki gibi bir hissiyat alamadığım için iade ettim desem daha doğru olur. Elbette gerçeği kadar iyi bir deneyim beklenemez ama araç kullanan biri için çok göze batan bir hissiyatı var. Bütçe zorlamaz derseniz T300 RS daha mantıklı bir seçenek olabilir.