Evet hocam VD6 tek model zaten. Sadece 2 farklı direksiyon ile bundle yapmışlar.
Kurulum için yeşil forumda rehber kısmında konum var oraya bakabilirsiniz.
Ben halen masada kullanıyorum. Pedalları da bir şekilde sıkıştırdım sağdan soldan o şekilde kullanıyorum. Ben motor kısmını sürekli masada bırakıyorum. İşim bitince sadece direksiyonu çıkarıyorum. Pedallar da ayağımın altında duruyor bir engel teşkil etmiyor. Yeriniz müsaitse stant ile daha farklı bir deneyim olur tabii ki.

Kullandıkça ihtiyaçları belirleyeceğiz artık. Teşekkür ederim hocam ilginize.

Hocam tekrar selamlar. Ürün geldi ve kurdum sorunsuzca. Bir problemim var pedallar çok dik bunun ayarını yapabiliyor muyuz? Biraz daha yatay olsa daha rahat basabilirim. @AdvocateD

Son düzenleme:
Kullandıkça ihtiyaçları belirleyeceğiz artık. Teşekkür ederim hocam ilginize.

Hocam tekrar selamlar. Ürün geldi ve kurdum sorunsuzca. Bir problemim var pedallar çok dik bunun ayarını yapabiliyor muyuz? Biraz daha yatay olsa daha rahat basabilirim. @AdvocateD
Hocam pedal açıları değişmiyor. Sadece pedalların üstündeki plaka aşağı yukarı oynuyor.
Bir bana dik gelmiyor heralde bu pedallar. Koltuğunuzu biraz geriye çekin öyle deneyin. Olmadı pedalların üst tarafına eğim verecek bir şey koyun. Bu bütçedeki pedalların hiç birinin açısı ayarlanmıyor zaten bence açılarında garip bir şey yok. Stand alırsanız istediğiniz acıyı verirsiniz ama.