IceMan 1 Çalışkan Katılım 13 Aralık 2025 Mesajlar 51 Beğeniler 26 Bugün 14:17 #1 Merhaba, yeni aldığım 24G4HRE monitörümün sağ en üst köşesinde ve ekranın orta sağında toplam 3 tane ölü piksel çıktı iade etmeli miyim?
Merhaba, yeni aldığım 24G4HRE monitörümün sağ en üst köşesinde ve ekranın orta sağında toplam 3 tane ölü piksel çıktı iade etmeli miyim?
oğuz sasi 50 Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.448 Çözümler 4 Beğeniler 635 Yer cehennem Bugün 14:59 #2 IceMan dedi: Merhaba, yeni aldığım 24G4HRE monitörümün sağ en üst köşesinde ve ekranın orta sağında toplam 3 tane ölü piksel çıktı iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... İade değil de değişim talep etmelisin. Böyle şeylere göz yummayın paranızla rezil oluyorsunuz.
IceMan dedi: Merhaba, yeni aldığım 24G4HRE monitörümün sağ en üst köşesinde ve ekranın orta sağında toplam 3 tane ölü piksel çıktı iade etmeli miyim? Genişletmek için tıkla... İade değil de değişim talep etmelisin. Böyle şeylere göz yummayın paranızla rezil oluyorsunuz.
KS KS IceMan 1 Çalışkan Katılım 13 Aralık 2025 Mesajlar 51 Beğeniler 26 Bugün 15:05 #3 oğuz sasi dedi: İade değil de değişim talep etmelisin. Böyle şeylere göz yummayın paranızla rezil oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Önceden aldığım 24G42E monitörümde de ölü piksel çıkmıştı onu da iade ettim şimdi bunu da iadeye yolluyorum, teşekkürler.
oğuz sasi dedi: İade değil de değişim talep etmelisin. Böyle şeylere göz yummayın paranızla rezil oluyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Önceden aldığım 24G42E monitörümde de ölü piksel çıkmıştı onu da iade ettim şimdi bunu da iadeye yolluyorum, teşekkürler.
oğuz sasi 50 Yetkin Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.448 Çözümler 4 Beğeniler 635 Yer cehennem Bugün 15:06 #4 IceMan dedi: Önceden aldığım 24G42E monitörümde de ölü piksel çıkmıştı onu da iade ettim şimdi bunu da iadeye yolluyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şanssızlık böyle bir şey sanırım . Hayırlısı olsun hocam.
IceMan dedi: Önceden aldığım 24G42E monitörümde de ölü piksel çıkmıştı onu da iade ettim şimdi bunu da iadeye yolluyorum, teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şanssızlık böyle bir şey sanırım . Hayırlısı olsun hocam.