Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 1 Ocak 2025
- Makaleler
- 17
3 TB fiyatlarına yakın ve 4 TB ayrıca WD Black serisi, 7200 RPM. Bence güzel tercih olur.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Ne amaçla kullanacaksınız? Oyun vs. kuracaksanız Segate Barracuda veya WD blue lara yönelmek zorundasınız. 7200rpm olanlarından.Sorunsuz sıkıntı çıkarmayacak 3 TB hard disk arayışım mevcuttur. Şimdiden teşekkürler.
Arşiv için kullanacaksanız onlar daha basit.
Hocam yapma... Daha yeni Exceria Pro aldım birde 4TB hdd aldırmayın bana
3 TB fiyatlarına yakın ve 4 TB ayrıca WD Black serisi, 7200 RPM. Bence güzel tercih olur.
EDİT : N11 deki linke basınca Purple a kafa attım... Hayallerim vardı, şimdi kafam karıştı. Başlık farklı, resim farklı, yorum yok. İmdat.
- Makaleler
- 17
Yapma ya... Görsele Purple koymuşlar ama başlıkta Black yazıyor ben olsam başlığa güvenirdimNe amaçla kullanacaksınız? Oyun vs. kuracaksanız Segate Barracuda veya WD blue lara yönelmek zorundasınız. 7200rpm olanlarından.
Arşiv için kullanacaksanız onlar daha basit.
Hocam yapma... Daha yeni Exceria Pro aldım birde 4TB hdd aldırmayın banaPC yi nas cihazına çevirmediğim kaldı.
EDİT : N11 deki linke basınca Purple a kafa attım... Hayallerim vardı, şimdi kafam karıştı. Başlık farklı, resim farklı, yorum yok. İmdat.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Sözleşmeyi kabul ediyorum. Cidden WD black yolluyorlarsa harika.Yapma ya... Görsele Purple koymuşlar ama başlıkta Black yazıyor ben olsam başlığa güvenirdim![]()
- Makaleler
- 17
Konusunu açsam mı acaba indirim kategorisinde, harbi iyi fiyat gibi duruyor. Ama Purple çıkarsa millet benden bilmesin sonraSözleşmeyi kabul ediyorum. Cidden WD black yolluyorlarsa harika.
Telefonunu Çıkra
Başarılı
- Makaleler
- 10
Mağzaya sorup yapılması gerekiyor bence. Malum yorum yazan eden de yok.Konusunu açsam mı acaba indirim kategorisinde, harbi iyi fiyat gibi duruyor. Ama Purple çıkarsa millet benden bilmesin sonra![]()
kNecht
Yetkin
Hocam tavsiyeniz için teşekkürlerde N11 de dünyanın bütün ürünleri beleş satılsa 1 tanesini bile almam. İnanılmaz kötü bir platform.
Yeni konular
-
-
-
-
-
S Serisi tabletlerin pil performansı S Serisi telefonlara benziyor mu?
- Mr. Soprano
-
Rehber Gaming laptoplarda 165 Hz ve 240 Hz arasında kayda değer fark var mı?
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-