redblack26

Çalışkan
Merhaba. Başlıkta belirttiğim marka model PSU'yu hazır sistemle beraber 3 yıl önce almıştım. Fiyat performans bir hazır sistem olduğu için giriş seviyedeydi. 600 watt ve 12V kanalından 552 watt verebiliyor. Sistemin ilk parçaları RX 6650 XT + 12100F kombinasyonunu 2.5 yıl kullandım. Zaten sistem maksimum 350 watt'lara çıkıyordu. Şu an yaklaşık 1 yıldır RX 9060 XT + 14400F kombinasyonuyla kullanıyorum. Yine aynı şekilde yükte 300-350 watt civarı çekiyor. Hiçbir sorun yok; kapanma, reset vs. 3 yıldır kullandığım için biraz da endişe ediyorum, birden arıza verip de donanıma zarar verirse diye. PSU giriş seviye, şu anki kombinasyona göre zayıf kaldı. Bir de 3 yılın verdiği yorgunluk vardır diye düşündüm. Yeni bir güç kaynağı alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Başlıkta belirttiğim marka model PSU'yu hazır sistemle beraber 3 yıl önce almıştım. Fiyat performans bir hazır sistem olduğu için giriş seviyedeydi. 600 watt ve 12v kanalından 552 watt verebiliyor. Sistemin ilk parçaları RX 6650 XT + 12100F kombinasyonunu 2.5 yıl kullandım. Zaten sistem maksimum 350 watt'lara çıkıyordu. Şu an yaklaşık 1 yıldır RX 9060 XT + 14400F kombinasyonuyla kullanıyorum. Yine aynı şekilde yükte 300-350 watt civarı çekiyor. Hiçbir sorun yok; kapanma, reset vs. 3 yıldır kullandığım için biraz da endişe ediyorum, birden arıza verip de donanıma zarar verirse diye. PSU giriş seviye, şu anki kombinasyona göre zayıf kaldı. Bir de 3 yılın verdiği yorgunluk vardır diye düşündüm. Yeni bir güç kaynağı alınır mı?

Çok fazla harcamak istemiyorum hem de kafam rahat etsin dersen bu modellerden birini al geç. En ucuz ve düzgün PSU'lar.